معاون فنی شبکه بهداشت و درمان کشور:

بیش از یک میلیون ایرانی پزشک خانواده شهری خود را انتخاب کردند

معاون فنی شبکه بهداشت و درمان کشور گفت: تا ظهر دیروز یک میلیون و 136000 نفر پزشک خانوده شهری خود را انتخاب کردند.

دکتر سیدرضا مظهری در گفتگو با خبرنگار وب­دا افزود: در طول یک هفته راه اندازی سایت www.1590.irنیز 23155 نفر تا ظهر دیروز به صورت آنلاین و مراجعه مستقیم به این سایت پزشک خانواده خود را انتخاب کرده اند که بیشترین افراد به ترتیب از استان های تهران، کرمان، خوزستان، کرمانشاه و مازندران هستند.

وی افزود: ثبت نام غیرمستقیم مردم با مراجعه آنان به شبکه های بهداشت و درمان و مراکزی که در این خصوص توسط دانشگاه های علوم پزشکی کشور در نظر گرفته شده انجام شده است.

وی افزود: 48690 نفر از اعضای تیم سلامت اعم از پزشک و کارشناسان همکار در این طرح، نیز به صورت داوطلب به عنوان تیم سلامت در سامانه آنلاین ثبت نام کرده اند.

گفتنی است ثبت نام مردم و پزشکان و تیم سلامت در سایت www.1590.irکماکان ادامه دارد و مردم می توانند با مراجعه به این سایت نسبت به انتخاب پزشک خانواده خود اقدام کرده و در صورت برخورد با مشکل یا داشتن سئوال با شماره تلفن 8999 تماس بگیرند.

ساعت : 14:12 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1299