نخستین جلسه سرپرست جدید دانشگاه با مدیران دانشگاه

در پی انتصاب دکتر محمد حسین اعرابی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ایشان در نخستین روزهای تقبل این مسئولیت جدید جلسه ای با مدیران رده های مختلف دانشگاه تشکیل دادند.

در ابتدای این جلسه سرپرست جدید دانشگاه مسائلی به شرح ذیل بیان داشتند:

امروز روز 19 دیماه مصادف با سالروز قیام مردم قم است همچنین ایام تولد امام محمد باقر علیه السلام می باشد. از سوی دیگر فردا سالروز شهادت امیر کبیر است مردی که با تلاش خالصانه برای ملت نام نیکویی از خود بر جای گذاشت. همه ما نیز باید برای اعتلای کلمه ا... و خدمت به مخلوق خدا تلاش کنیم تا برکات الهی را نصیب خویش گردانیم.
هدف از تشکیل جلسه استماع نقطه نظرات شما مدیران محترم برای ادامه رسالت دانشگاه است. به دنبال هر تغییر و تحولی نقد و تحلیل هایی وجود دارد که باید در خصوص آنها بحث و تبادل نظر شود. بر اساس تعالیم دینی و سیره اهل بیت علیهم السلام انسان حتی در مقابل انسانیت خود نیز مسئول است. حضرت علی علیه السلام می فرماید: در ارتباط با زندگی در این دنیا به گونه ای زندگی کن که انگار تا ابد زنده خواهی ماند و در مورد مرگ به گونه ای که فردا از دنیا خواهی رفت.
اینجانب از آبان 1374 به عنوان عضو هیئت علمی در این دانشگاه شروع به کار نموده ام, مدیریت های قبلی را دیده ام و تجاربی در این زمینه کسب کرده ام، که امیدوارم بتوانم از نتایج آن به خوبی بهره بگیرم و از آنجاییکه از نزدیک با مسائل حوزه های مختلف دانشگاه آشنا هستم به هنگام پذیرش این مسئولیت خطیر احساس کردم با تعامل همدیگر بتوانیم این مسئولیت را به سلامت به نسل های بعدی بسپاریم.
وی هدف دیگر از تشکیل این جلسه را پیمان بستن با یکدیگر بیان کرد.همه ما باید برای سربلندی و موفقیت دانشگاه تلاش نمائیم. ما حتی اگر مسئول هم نباشیم چون جزئی از افراد و نیروهای این دانشگاه هستیم باید خود را در قبال کاری که انجام می دهیم مسئول بدانیم. تقاضای اینجانب از مدیران دانشگاه این است که برای ارتقاء و اعتلای دانشگاه به سمتی که شایسته است، تلاش و همکاری نمایند. هر یک از مسئولین قبلی دانشگاه زحمات زیادی را برای ارتقاء سطح آموزش پزشکی، بهداشت و سلامت مردم متحمل شدند، اما با توجه به پتانسیل ها و فرصت های خوب موجود در دانشگاه، نباید به کارهای انجام شده بسنده کرد و در جهت ارتقاء هرچه بیشتر دانشگاه تلاش نماییم. اگر در محیطی آرام و با تعامل و مشورت بیشتر کار کنیم موفق خواهیم بود. معتقدم برای ارتقاء دانشگاه عملکرد افراد باید بالا برود برای عملکرد خوب اولین شرط و رکن ایجاد انگیزه و رضایتمندی است، داشتن منابع انسانی متخصص به تنهایی کافی نیست. پس اولین هدف من افزایش انگیزه های کارکنان است که در این خصوص بسیار مایل به استفاده از نظرات شما هستم.
داشتن برنامه و هدف گذاری و برنامه استراتژیک از الزامات همه دانشگاهها بوده است، یکی از اولویت های اصلی ما هم باید در این جهت باشد.
در خصوص ارتقاء کیفیت نیز باید با نظارت و پایش مستمر نسبت به افزایش سطح کیفی خدمت رسانی به مردم  تلاش نماییم.
وزارت بهداشت دو بخش دارد یکی آموزش در سطح دانشگاهی و دوم ارائه خدمات سلامت به مردم. هیچ کدام از این اهداف بر دیگری مقدم نیست. بلکه هدف هر دوی این بخشها ارتقاء سلامت جامعه است. همه بخشهای دانشگاه اولویت دارد چه بخش آموزش و گروههای آموزشی که وظیفه انتقال مهارتها برای حفظ سلامت انسانها را عهده دار است چه حوزه بهداشت، درمان و غذا و دارو که وظیفه خدمت رسانی و ارتقاء سلامت جامعه را بر عهده دارد.
محصول نهایی دانشگاههای علوم پزشکی با سلامت و جان مردم در ارتباط است. حفظ کرامت و سلامت انسانها خواستگاه اصلی دانشگاههای علوم پزشکی است.
در پایان باز تاکید می کنم بر خود لازم می دانم که این مسئولیت را شرعاً و قانوناً به نحو احسن انجام دهم و با عزم جدی و بینش و توان خوب کلیه مدیران و کارکنان دانشگاه کار را شروع نموده و از شما هم می خواهم به نحو احسن و به دور از هر گونه تحلیل و تفکر منفی کارهایتان را انجام دهید.
در ادامه این جلسه هر یک از مدیران حاضر ضمن عرض تبریک به سرپرست جدید دانشگاه و بیان نقطه نظراتشان، آمادگی خود را برای همکاری و همدلی با ایشان در جهت ارتقاء سطح سلامت مردم و موفقیت دانشگاه اعلام داشتند.

عکس های مراسم

ساعت : 7:47 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  10 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1783

با سلام ضمن آرزوی موفقیت .به نظر شما کمی تغییر و تحولات زیاد نیست؟