اعلام نتایج بخش شفاهی جشنواره های قرآنی دانشجویان و کارکنان

اسامی و نتایج شرکت ­کنندگان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بخش شفاهی شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان و پانزدهمین جشنواره قرآنی کارکنان و اساتید دانشگاه­های علوم پزشکی کشور اعلام شد.

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان پس از فراخوان و ثبت نام  از متقاضیان شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان و پانزدهمین جشنواره قرآنی کارکنان و اساتید دانشگاه­های علوم پزشکی کشور، مرحله دانشگاهی بخش شفاهی جشنواره قرآنی را در تاریخ­های 29 آذر ماه و 8 دی ماه سال جاری برگزار کرد. در این بخش از مسابقات که از ساعت 12:30 لغایت 15 ویژه خواهران در سالن EDC و برادران در مسجد دانشگاه برگزار شد تعداد 43 نفر دانشجو و تعداد 28 نفر کارکنان و اساتید دانشگاه شرکت داشتند.

نتایج مسابقات بخش شفاهی:

جهت مشاهده اسامی و نتایج شرکت­کنندگان اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان اینجا را کلیک نمایید.

ساعت : 8:50 -  روز  : شنبه  - 18 /  10 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1723