15 دیماه سالروز صدور فرمان حکومتی بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی ( رضوان الله تعالی علیه) در امر تشکیل نهاد گزینش کشور گرامیباد.

" دولت بدون گزینش اشخاص متعهد و متخصص در رشته های مختلف موفق نخواهد شد و دولتمردان در گزینش همکاران به کاردانی و تعهد آنان و بهتر خدمت کردن آنها به کشور و در مناقع ملت بودن آنان تکیه کنند تا در پیش حق تعالی و ملت رو سفید باشند و در امور موفق باشند." امام خمینی(ره)

سعی کنید گزینش را به معنای پالایش نیروهای انسانی و زبده گزینی قرار دهید. ( مقام معظم رهبری )

گزینش از جمله برکات و یادگارهای ارزنده رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) می باشدکه بر اساس فرمان مبارک ایشان در مورخ 15/10/1361 بنیان گذاشته شد.  بحمدالله گزینش همچون چشمی بینا و بازوئی توانا برای مدیریت اجرائی کشور در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است.

گزینشگران باید در جهت تحقق اهداف ارزشمند و اندیشه های ناب امام راحل (ره) در سال همت مضاعف وکار مضاعف با شعار زبده گزینی و انتخاب افراد برتر بیش از گذشته کوشا بوده و با الهام از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) در پاسداری از سلامت نظام اداری کوشا باشیم .

ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن بیست و هشتمین سالگرد صدور فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر تشکیل گزینش، برای همه گزینشگران و همکاران آرزوی توفیق از خداوند منان خواستارم .

دکتر محمد حسین اعرابی
سرپرست دانشگاه

ساعت : 14:46 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  10 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :5079