وداع دکتر نیکبخت با دانشگاه علوم پزشکی کاشان

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با ابلاغ مقام عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به عنوان رییس جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منصوب شد.

دکتر محمدرضا نیکبخت ظهر امروز به عنوان آخرین روز کاری خود در دانشگاه علوم پزشکی کاشان در جمع نمازگزاران ستاد مرکزی این دانشگاه ضمن ابراز ناراحتی خود از ترک خدمت در این دانشگاه گفت: از اینکه دوسال و نیم در شهر دارالمومنین کاشان مشغول به خدمت بوده ام بسیار خرسند هستم و توانستم تجارب گرانبها و بدیعی در این مدت بدست آورم .

وی خدمت برای مردم خوب و نجیب کاشان بویژه خیران کوشا و فعال این شهرستان را تجربه ارزشمند دانست و گفت: فعالیت در چنین فضایی همراه با روحیه همدلی و رفاقت کارکنان این دانشگاه، برای من بسیار لذت بخش بود.

دکتر نیکبخت خواستار ادامه این روحیه همدلی و تعامل کاری ارزشمند و موثر شد و گفت: انتظار دارم با حفظ این روحیه همچنان شهرستان کاشان را در عرصه های سلامت و پزشکی به افتخارات و موفقیت های روزافزون برسانید.

گفته وی، همه ما مامور به خدمت و انجام وظیفه در هر نقطه از سرزمین اسلامیمان هستیم.

وی در پایان افزود: اینجانب هیچ ناراحتی از همکاران این دانشگاه ندارم و امیدوارم آنها نیز از من راضی باشند و اگر قصوری بوده به بزرگی خود ببخشند.

وی به کارکنان دانشگاه مژده داد: البته اینجانب حکم سرپرستی دانشگاه کرمانشاه را به شرط حضور وزیر در افتتاح پروژه های دهه فجر دانشگاه علوم پزشکی کاشان پذیرفته ام.

روابط عمومی دانشگاه

ساعت : 13:46 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  10 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2967

انشااله همه خدمتگذاران ایران اسلامی موفق وموید باشند

انشاالله در تمام عرصه ها بویژه خدمت در جمع خادمان سلامت موفق باشند