شش پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی دهه فجرافتتاح می شود

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از افتتاح و بهره برداری 6 پروژه عمرانی این دانشگاه در دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین نیکزاد گفت: ساختمان تخصصی اورژانس تروما و جراحی قلب باز بیمارستان شهید بهشتی و استراحتگاه دستیاران این بیمارستان، سالن غذاخوری مرکزی دانشگاه ، ساختمان آزمایشگاه حیوانات و مراکز تحقیقاتی، محوطه سازی اطراف مسجد دانشگاه علوم پزشکی ، مرحله اول ساختمان مرکز بهداشتی درمانی بهروان شهرستان آران و بیدگل از جمله طرحهای قابل افتتاح است.

وی با اشاره به تامین اعتبارات این طرحها از محل اعتبارات ملی، سفر ریاست جمهوری و درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: این طرحها با اعتبار 102 میلیارد و 200 میلیون ریال ساخته، تجهیز و آماده افتتاح شده است.

دکتر نیکزاد آغاز به کار ساخت این طرحها از سال 84 ،85 و 89 را یادآورشد و گفت: ساختمان تخصصی اورژانس تروما و جراحی قلب باز بیمارستان شهید بهشتی کاشان در 4 طبقه با مساحت 4 هزار متر مربع با هزینه 70 میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است.

وی گفت: در این ساختمان 90 تخت بستری در بخشهای اورژانس تروما، آنکولوژی و شیمی درمانی، آنژیو پلاستی جراحی قلب و بستری به بهره برداری می رسد.

به گفته وی با راه اندازی بخش آنژیوگرافی این ساختمان از مهرماه سال جاری آنژیو گرافی تشخیصی برای بیش از 100 نفر بیمار قلبی انجام شده است.

به گفته دکتر نیکزاد ساختمان آزمایشگاه حیوانات و مرکز تحقیقات این دانشگاه نیز در 3 طبقه با وسعت یکهزار و 73 مترمربع با هزینه 8 میلیارد ریالی ساخت و تجهیز از مصوبات سفر دوم ریاست جمهوری افتتاح می شود.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: مرکز بهداشتی درمانی بهروان شهرستان آران و بیدگل هم با تامین هزینه 700 میلیون ریال توسط خیر و مشارکت مالی یک میلیارد و 500 میلیون ریالی دانشگاه در دو طبقه با وسعت 457 متر مربع در 22 بهمن به بهره برداری می رسد.

دکتر نیکزاد ساخت استراحت گاه دستیاران بیمارستان شهید بهشتی این دانشگاه نیز با ظرفیت 56 نفر در وسعت 735 متر مربع از محل اعتبارات این دانشگاه در 22 بهمن امسال قابل افتتاح است.

وی آماده سازی محوطه اطراف مسجد دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعتبار دو میلیارد ریالی را خاطرنشان کرد و گفت: سالن غذاخوری مرکزی این دانشگاه هم با وسعت 2 هزار و 600 متر مربع با اعتبار 20 میلیارد ریالی ساخت و تجهیز شده در دو طبقه برای اساتید، دانشجویان و کارکنان به بهره برداری می رسد.

نکیزاد در پایان اظهارکرد: 16 طرح عمرانی عمده دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیر با میانگین پیشرفت فیزکی 50 تا 80 درصد در حال ساخت و آماده سازی می باشد.

وی ساختمان اعصاب و روان بیمارستان شهید بهشتی ،ساختمان بیماران خاص و پرتو درمانی کاشان، ساختمان مادر و کودک حضرت علی اصغر(ع)، ساختمان تخصصی چشم، گوش و حلق و بینی بیمارستان متینی، مرکز دیالیز و بیماران خاص آران و بیدگل، ساختمان مرکزی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی، پایگاه اورژانس 115 شهید چمران، مراکز بهداشتی درمانی شهری شهید زائر امام ، صدوقی، نواب صفوی، حضرت ابوالفضل ناجی آباد و روستایی نشلج، جوشقان قالی قهرود و برزک را از جمله طرحهای در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برشمرد.

ساعت : 7:54 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  10 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1932