پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت نهم دیماه روز بصیرت ملت ایران

« ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم»

خداوند حال و وضعیت قومی را تغییر نمی دهد ( آیه11 سوره رعد)

9 دی روزی است که در آن روز ملت ایران نشان داد که به خوبی می تواند حق را از باطل تشخیص دهد اگر چه باطل اندیشان، باطل را با غباری از حق پوشانده باشند.

روزی است که ملت ایران توانست از آزمون بزرگ الهی سربلند بیرون آید و حسین زمان را یاری نموده و دست رد بر سینه یزید و یزیدیانی بزند که هدفی جز نابودی اسلام و انقلاب نداشتند.

روزی است که به ندای ‹‹ هل من ناصرٍ ینصرنی›› امام حسین (ع) که برای احیای اسلام قیام کرده بود، لبیک گفت و با این حرکت ملت ، نقاب از چهره تزویر اسلام ستیزان برداشته شد.

9 دی روز حمایت ملت ایران از اسلام و انقلاب و خون شهداست البته حول محور رهبری عالم، آگاه، شجاع، مدیر و مدبر و صبور.

و چه زیبا و برحق است که این روز را روز بصیرت ملت ایران نام نهاده اند.

و به فرموده رهبر معظم انقلاب: ‹‹ 9 دی باید ماندگار شود و این روز از روزهایی است که نباید به فراموشی سپرده شود›› .

روز نهم دی در واقع روز نه گفتن ملت ایران به سران فتنه و آری گفتن به نظام اسلامی و بیعت مجدد مردم با آرمان های والای حضرت امام خمینی(ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است. مردم در این روز، تیر خلاص را به سران فتنه شلیک و پشت پیکر نامبارک فتنه را به خاک مالیدند.

دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن گرامیداشت سالگرد خیزش عظیم مردم ولایت مدار ایران در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری حضرت آیه الله العظمی خامنه ای (دام ظله ‌العالی) ، بیعت مجدد خود را با آرمانهای امام و شهدا و نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب به جهانیان اعلام می دارد.

امید است دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، بیش از گذشته، یاور مستضعفان جهان بوده و دشمنان را از اندیشه تعرض به این نظام مکتبی باز دارد.

دکتر محمدرضا نیکبخت
سرپرست دانشگاه

ساعت : 8:43 -  روز  : پنج شنبه  - 9 /  10 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1738