شرکت دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان

دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان که از ششم تا نهم دیماه در شهر اصفهان برگزار می شود شرکت دارد.

معاونت پژوهشی دانشگاه با همکاری روابط عمومی در این نمایشگاه غرفه ای برپا نموده که در آن فعالیتهای پژوهشی دانشگاه را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است.

در این غرفه فعالیتهای پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه در قالب کتابهای تالیفی یا ترجمه ای و مقالات چاپ شده در مجلات و ارائه شده در کنگره های داخلی و خارجی و فعالیتهای پژوهشی دانشجویان عضو کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه و همچنین کارکنان پژوهشگر دانشگاه ارائه شده است.

نمایش فعالیتهایی که معاونت پژوهشی دانشگاه در راستای توانمندسازی پژوهشگران انجام داده است از دیگر مواردی است که در این غرفه به چشم می خورد.

ساعت : 11:52 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  10 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1730