جذب نیروی پرستار بصورت قراردادی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

به منظور جذب نیروی پرستار بصورت قراردادی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اقدام به برگزاری آزمون در دیماه سال جاری خواهد نمود.

•  ثبت نام از تاریخ سه شنبه 23/9/89 الی 5/10/89 به صورت اینترنتی انجام خواهد شد.

آدرس وب سایت جهت ثبت نام: http://emp.kaums.ac.ir

• داوطلبان می بایست مبلغ 25000 ریال (به شماره حساب 90926 بانک رفاه شعبه مرکزی)واریز نموده و اصل فیش آن را در جلسه ی آزمون ارائه نمایند.

•فیش هایی که پس از پایان زمان ثبت نام پرداخت شده باشد، قابل پذیرش نیست.

•در نگهداری فیش بانکی کوشا باشید؛ در صورت گم شدن، داوطلب ملزم به دریافت گواهی تایید پرداخت (دارای مُهر بانک) یا پرداخت دوباره ی هزینه ی ثبت نام است.

• داوطلبان می بایست یک قطعه عکس پرسنلی تمام رخ با زمینه ی روشن، فیش بانکی، کارت ملی خود را اسکن نموده و هم زمان با ثبت نام، از طریق همین سایت (لینک ارسال مدارک) ارسال نمایند.
  • زمان آزمون : 17/10/89 ساعت 9 صبح می باشد داوطلبان می بایست یک ساعت قبل از برگزاری آزمون در محل حضور داشته باشند
  • مکان آزمون :کیلومتر پنج بلوار قطب راوندی دانشکده پزشکی
  • منبع آزمون : کتاب برونر

توجه:

1. متقاضیان در صورت کسب 60 درصد نمره آزمون علمی مجاز به شرکت در آزمون عملی خواهند بود.
  2. شاغلین طرحی که تا تاریخ 30/9/89 یک سال یا کمتر از طرح نیروی انسانی ایشان باقی مانده باشد مجاز به  شرکت در این آزمون خواهند بود .

ساعت : 12:17 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  9 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :3126