مانور ارزیابی سریع در شرایط اضطراری در کاشان برگزار شد

مانور ارزیابی سریع در شرایط اضطراری با حضور جمعی از مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهری و دانشگاه روز یکشنبه مورخ 20/1/91 با همت کارشناسان بهداشت محیط و بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی کاشان در منطقه مشهد اردهال برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مانور گفت: مزیت این مانور حضور دو گروه بهداشت محیط و بیماریها در کنار هم است.

مهندس سیدرضا غلامی افزود: انجام چنین مانورهایی کمبودها را مشخص کرده و می توان با شناسایی کمبودها برای رفع آن اقدام کرد.

وی ایجاد هماهنگی بین نیروها را از دیگر مزیت های مانور دانست و تصریح کرد: آمادگی ابتدایی، درس اول هر مانور می باشد.

وی ادامه داد: امیدوارم با انجام چنین مانورهایی در راستای ارتقای سلامت بهداشت جامعه گام برداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این مانور ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان گفت: با انجام مانور علاوه بر آمادگی لازم در شرایط مقتضی، نقاط ضعف و قوت نیز مشخص می شود.

دکتر محمد حسین اعرابی افزود: یکی از اهداف مانور افزایش توانمندی و آشنایی با حوادثی که احتمال وقوع دارند، می باشد.

کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه نیز در این مانور بر ثبت دقیق، صحیح و جامع اطلاعات و داده ها تاکید کرد و هدف نهایی را کسب آمادگی در شرایط اضطرار و واقعی دانست.

محمود نعمتیان گفت: در ارزیابی اولیه مهم ترین قسمت جمع آوری اطلاعات صحیح و دقیق است که با این کار شرایط ورود به مرحله بعد یعنی مرحله اجرا فراهم می شود.

کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این مانور با اشاره به مشارکت دو گروه بهداشت محیط و بیماریهای دانشگاه گفت: این مانور کل روستاهای بخش نیاسر (26 روستا) را دربرمی گیرد.

مهندس محسن فتحی مقدم افزود: این مانور از نوع میدانی و محلی در محدوده شهرستانی می باشد.

وی با اشاره به وجود هشت گروه ارزیابی سریع و سه گروه واکنش سریع تصریح کرد: گروههای ارزیابی سریع با پیش بینی اینکه به 60 درصد از مناطق اعزامی خسارت وارد شده، به بررسی وضعیت خطرمنطقه از نظر مشکلات طبق فرمت تعیین شده، می پردازند.

وی اظهار داشت: سه تیم واکنش سریع براساس گزارشهای اعلام شده به مناطق اعزام می شوند.

وی بیان کرد: حفظ آمادگی، انتقال و تعمیم تجارب به کلیه کادر سیستم بهداشتی علاوه بر افزایش توانمندی و مهارت افراد تیمهای بهداشتی، باعث بهبود کیفیت ارائه خدمات و پررنگ ترشدن نقش سیستم بهداشتی در شرایط اضطراری و هنگام قوع حوادث می باشد.

وی ادامه داد: رسیدن به این هدف با برنامه مدون آموزشی و بهره گیری از آخرین متون علمی و مهارت اندوزی با اجرای انواع مانورهای میدانی و تخصصی میسر می شود.

مسئول تیم ارزیاب مانور نیز در این مراسم با اشاره به شرکت 85 نفر از پرسنل بهداشت محیط و بیماریهای دانشگاه گفت: چهار کمیته فرماندهی، اطلاع رسانی و آموزش، پشتیبانی و ارزیابی مسئولیت برنامه ریزی گروهها را عهده دار می باشند.

مهندس جواد سلمانی با اشاره به وجود چهار عضو در هر کمیته افزود: در پایان تیم ارزیاب، پایش تمام امور و کارها را انجام می دهد.

ساعت : 18:30 -  روز  : دو شنبه  - 21 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1214