معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت:

بهداشت محیط از ارکان مهم تامین سلامت جامعه است

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بهداشت محیط، از مهم ترین ارکان تامین سلامت هر جامعه است.

مهندس سید رضا غلامی، روز یکشنبه در حاشیه مانور ارزیابی سریع در شرایط اضطراری اظهار داشت: با توجه به احتمال وقوع بلایای طبیعی در کشور، سامان دهی شرایط حادثه و وضعیت مناطق و افراد آسیب دیده نیازمند همکاری تمامی دستگاه های اجرایی است.

وی، با اشاره به افزایش برگزاری مانورهای کشوری و منطقه ای در چند سال اخیر در نقاط مختلف، آشنایی با کمبودها و کاستی ها را از جمله اهداف اجرای این برنامه ها بیان کرد.

وی تاکیدکرد: اجرای این برنامه ها در کاهش پیامدهای ناشی از بروز حوادث و بلایای طبیعی بسیار تاثیرگذار است.

ساعت : 18:17 -  روز  : دو شنبه  - 21 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1305