همزمان با سومین روز از هفته سلامت:

زنگ سلامت در مدرسه دخترانه ابن سینا کاشان نواخته شد

همزمان با سومین روز از هفته سلامت، زنگ سلامت در مدرسه راهنمایی دخترانه ابن سینا کاشان صبح روز یکشنبه مورخ 20/1/91 نواخته شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، این مراسم نمادین با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان و جمعی از معاونین و مدیران وی، مدیریت آموزش و پرورش کاشان و جمعی از مسئولین شهر کاشان به همت معاونت بهداشتی دانشگاه و آموزش و پرورش کاشان برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و گرامیداشت هفته سلامت از برگزار کنندگان این مراسم تشکر و قدردانی کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به شعار امسال روز جهانی بهداشت «زندگی سالم، طول عمر بیشتر» و شعار هفته سلامت امسال با موضوع «سالمندی و سلامت» علت این نامگذاری را افزایش آمار سالمندان در جامعه ذکر کرد و گفت: در کشور عزیزمان ایران جمعیت به سمت میانسالی و در آینده بسیار نزدیک به سمت سالمندی پیش می رود.

وی دوره سالمندی را سن بالای 60 سال معرفی  کرد و وجود سالمند را یک توفیق همه جانبه برای کشورهایی که با افزایش جمعیت سالمند روبرو هستند، دانست.

دکتر محمد حسین اعرابی افزود: در حال حاضر رشد جمعیت سالمندان (9/1) از رشد کل جمعیت (29/1) بالاتر است.

وی، یکی از دستاوردهای قرن 21 را افزایش طول عمر، امید به زندگی و حضور پر برکت سالمندان بیان و تصریح کرد: این فرصت خوبی است تا مسئولین ذیربط بسترهای لازم را انجام داده تا از تجارب و خدمات بیشتر و بهتر سالمندان استفاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان سالمندی و مسن شدن را امری اجتناب ناپذیر ذکر کرد و اظهار داشت: مهم سالم پیر شدن است.

وی خطاب به دانش آموزان مدرسه راهنمایی ابن سینا گفت: به شما به عنوان آینده سازان این مملکت توصیه می کنم به گونه ای رفتار کنید که اولاً حرمت سالمندان حفظ شود چرا که حرمت بزرگان و احترام به پدر و مادر از آموزه های دینی ما می باشد و ثانیاً از هم اکنون مراقبتهای لازم بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کرده تا در آینده توفیق ورود به دوره سالمندی سالم را داشته باشید.

وی آمار مدارس مروج سلامت در کاشان را در سال تحصیلی 89-90 پنج مدرسه ذکر کرد و افزود: از این تعداد، چهار مدرسه رتبه پنج ستاره (رتبه عالی) را دریافت کرده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری نیز 50 مدرسه در طرح مروج سلامت شرکت کرده که 40 مدرسه از شهر کاشان و 10 مدرسه از شهر آران و بیدگل می باشند.

دکتر اعرابی در پایان روز معلم را پیشاپیش به همه خدمتگزاران این عرصه تبریک گفت و احترام به دلسوزان عرصه علم را به مثابه احترام به پدر و مادر عنوان کرد.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان کاشان نیز در این آیین ضمن تبریک روز فناوری هسته ای، کشور ایران را هشتمین کشور هسته ای دنیا معرفی کرد و گفت:  این موفقیت با همت دانشمندان جوان ایرانی و با اتکا و توکل به خدا به دست آمده است.

حسین حنطه ای ضمن اشاره به سخن امام علی (ع): "دو نعمت است که قدر آن مجهول است: سلامتی و امنیت"، سلامتی را اصلی مهم در زندگی معرفی کرد.

وی با اشاره به روایت ائمه اطهار (ع) "حضور هر سالمندی در هر قوم راهنما و پیامبر آن قوم است"، سالمندان را گنجینه های جامعه معرفی کرد.

حنطه ای رعایت اصول ساده بهداشتی مثل شستن دستها و پاها در طول روز و رعایت بهداشت دهان و دندان را از راههای جلوگیری از ورود میکروب به بدن و بروز بیماریها ذکر کرد.

لازم به ذکر است در پایان جلسه به والدین سالمند معلمان، دانش آموزان و همکاران بهداشتی شرکت کننده در مراسم به رسم یادبود هدایایی از طرف دانشگاه علوم پزشکی کاشان و آموزش و پرورش کاشان اهداء شد.

ساعت : 15:12 -  روز  : دو شنبه  - 21 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2051