مراحل اجرایی دستورالعمل ارزیابی و ارتقا رتبه کارکنان تشریح شد

مسئول آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مراحل اجرایی دستورالعمل ارزیابی (ارزشیابی سابق) و ارتقا رتبه کارکنان در جلسه روز شنبه مورخ 19/1/91 با حضور جمعی از مسئولین امور اداری، کارکنان کارگزینی واحدهای تابعه دانشگاه و کارشناسان حوزه ستادی منابع انسانی دانشگاه در محل سالن شهدا ستاد مرکزی دانشگاه تبیین و تشریح شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، مهدی حاجی نوروزی گفت: در این جلسه پس از توضیح کامل مفاد بخشنامه های مربوطه، مقرر شد نظام عملکرد ارزیابی کارکنان جهت بهره مندی از مزایای آن از ابتدای سال 90 و در قالب فرمهای مشخص شده، استفاده شود.

وی با اشاره به اجرای ارزیابی عملکرد کارکنان از ابتدای سال 91 نیز بر اساس مفاد این دستورالعمل تصریح کرد: کلیه واحدها حداکثر تا 10 اردیبهشت ماه سال جاری باید نسبت به تدوین شاخص های اختصاصی کارکنان خود اقدام کنند.

حاجی نوروزی تاکید کرد: ضمناً کارکنان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری می توانند بر اساس دستورالعمل ارتقا رتبه و با داشتن شرایط تا  سطوح رتبه ارشد ارتقا  یابند.

همچنین در این جلسه در خصوص بخشنامه های مناطق کمتر توسعه یافته و بدی آب و هوا ، امتیازات فرزندان شاهد و تعطیلی پنج شنبه ها ویژه بانوان دارای فرزند خردسال و ...... بحث و بررسی شد.

لازم به ذکر است مدارک مورد نیاز برای ارتقا کارکنان خلاصه سوابق خدمتی، شناسنامه آموزشی و ارزیابی عملکرد کارکنان می باشد که باید توسط هر واحد تهیه و به تایید کمیته اصلی اجرایی امور اداری و استخدامی دانشگاه برسد.

ساعت : 13:48 -  روز  : دو شنبه  - 21 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2063