قرارداد بیمه تکمیلی درمان کارکنان اصلاح شد

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار داشت به منظور اجابت درخواست های برخی از کارکنان دانشگاه ضمن پیگیری مجدانه به عمل آمده و هماهنگی با شرکت برنده مناقصه و قبل از نهایی شدن قرارداد،قسمت هایی از شرایط قرارداد بیمه تکمیلی درمان کارکنان ترمیم و اصلاح شد.

دکتر مهرداد فرزندی پور به تشریح اصلاحات انجام شده پرداخت و به موارد زیر اشاره نمود:

1- حذف شرط سنی برای پرداخت حق بیمه برای کلیه بیمه شدگان تحت تکفل و غیر تحت تکفل ( در قرارداد اولیه برای افراد 59 سال به بالا ، حق بیمه دو برابر منظور شده بود) .

2- حذف دوره انتظار سه ماهه برای کسانی که برای اولین بار تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می گیرند.

3- تحت پوشش قرارگرفتن والدین تحت تکفل و غیر تحت تکفل ( قرارداد اولیه فقط والدین تحت تکفل را شامل می شد).

4- تحت پوشش قرارگرفتن همسر و فرزندان تحت تکفل و غیر تحت تکفل کارکنان اناث ( در قرارداد اولیه تنها همسر و فرزندان تحت تکفل کارکنان اناث مشمول بوده اند).

5- افزایش سقف پرداخت هزینه آزمایشات تشخیص طبی از یک میلیون ریال به دو میلیون ریال در سال برای هر نفر از بیمه شدگان.

6- ادغام بندهای 7و8 و9 (پاراکلینیک)جدول تعهدات بیمه گر و تجمیع سقف تعهدات بیمه گر به میزان 6 میلیون ریال ( قرارداد اولیه بطور تفکیکی برای هر یک از بندها،دارای سقف ریالی کمتر بود).

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همچنین ویژگی دیگر این قرارداد را پرداخت 70% هزینه درمان به بیمه شدگان فاقد بیمه پایه (خدمات درمان ، تامین اجتماعی و ...) عنوان نمود .

لازم به ذکراست افراد دارای بیمه پایه درصورت استفاده ازسهم بیمه گرپایه(اول)،مشمول 30% کسر فرانشیز نبوده و ما به التفاوت هزینه های مربوطه را بطور کامل دریافت می نماید .

ساعت : 14:36 -  روز  : یکشنبه  - 20 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1705