معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان؛

آموزش شیوه های زندگی سالم به سالمندان ضروری است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: آموزش شیوه های زندگی سالم به سالمندان و قشر سالخورده جوامع ضروری است.

دکتر سید علیرضا مروجی افزود: این مساله در ارتقای سطح رفاه، تامین آرامش روحی و روانی و به تبع آن افزایش امید به زندگی در آنها بسیار تاثیرگذار است.

وی تصریح کرد: امسال هفته گرامیداشت سلامت از سوی سازمان بهداشت جهانی به نام سلامت و سالمندی نامگذاری شده است.

وی تاکید کرد: براین اساس، دانشگاه علوم پزشکی کاشان در برنامه های گرامیداشت هفته سلامت در این شهرستان، بر آموزش تاکید بسیاری کرده است.

وی تصریح کرد: این برنامه های آموزشی علاوه بر توجه به سالمندان، خانواده ها و تمامی کسانی که به نحوی با این قشر در ارتباط هستند را نیز در بر می گیرد.

ساعت : 13:2 -  روز  : یکشنبه  - 20 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1239