همزمان با فرارسیدن هفته سلامت؛

زنگ سلامت در آران و بیدگل نواخته شد

همزمان با فرارسیدن هفته سلامت 18 تا 24 فروردین ماه، زنگ سلامت در روز شنبه مورخ  19 فروردین ماه در آموزشگاه ابتدایی دخترانه فرقانی شهرستان آران و بیدگل نواخته شد.

در این مراسم نمادین فرماندار، مدیر آموزش و پرورش، سرپرست شبکه بهداشت و درمان، رئیس مرکز بهداشت، کارشناسان اداره آموزش و پرورش و مرکز بهداشت و جمعی دیگر از مسئولین شهرستان آران و بیدگل حضور داشتند.

در این مراسم  عباس صدر مدیر اداره  آموزش و پرورش، دکتر سید محمد حسین مکی مدیر شبکه بهداشت و درمان و محمد فیروزی پور فرماندار شهرستان آران و بیدگل در زمینه شعار امسال سازمان جهانی  بهداشت "زندگی سالم، طول عمر بیشتر" با عنوان "سلامت و سالمندی" سخنانی را بیان نمودند.

در این آیین با حضور جمعی از پدربزرگ ها و مادربزرگ های دانش آموزان، برنامه های مختلفی از جمله اجرای سرود و نمایش ازسوی دانش آموزان اجرا شد و یکی از والدین دانش آموزان مقاله ای در رابطه با موضوع هفته سلامت قرائت کرد .

درپایان مراسم از مدیر و پرسنل آموزشگاه ابتدایی دخترانه فرقانی تشکر و قدردانی به عمل آمد.

گفتنی است، بازدید مسئولین از نمایشگاه آثار نقاشی دانش آموزان مشغول به تحصیل در این آموزشگاه  و مواد خوراکی مجاز و غیر مجاز و کتب بهداشتی از دیگر برنامه های این مراسم نمادین بود.

ساعت : 12:53 -  روز  : یکشنبه  - 20 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :991