رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

میزان جمعیت سالمند کاشان در حدود 10 درصد است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان میزان جمعیت سالمندان در کشور را هفت درصد ذکر کرد و گفت: میزان جمعیت سالمند کاشان در حدود 10 درصد است.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به اینکه رشد جمعیت سالمند کاشان بیش از رشد کل جمعیت کشور است، افزود: رشد بالای سالمندی این شهرستان نشان از امید به زندگی بالای مردم و مدیریت و مراقبت مناسب بهداشتی مردم و مسئولین دارد.

وی با اشاره به نامگذاری هفته سلامت امسال از سوی سازمان بهداشت جهانی با عنوان "سلامت و سالمندی" برنامه های دانشگاه برای گرامیداشت این هفته و ارتقاء سلامت سالمندان را اعلام کرد.

وی تصریح کرد: برگزاری برنامه پیاده روی با مشارکت دیگر سازمان ها، همایش دانش آموزی و سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهرهای کاشان، آران و بیدگل، قمصر، مشکات و برزک را از اهم این برنامه ها ذکر کرد.

وی بازدید از مجتمع سالمندان گلابچی و سنجش سلامت سالمندان به صورت نمادین در نماز جمعه مورخ 18/1/91 و در برخی از مساجد شهر آران و بیدگل را از دیگر برنام های هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد.

وی هدف اساسی اجرای این برنامه ها را  اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در رابطه با سالمندان و تکریم  آنان و تلاش در جهت ارتقاء سلامت این قشر ذکر کرد.

دکتر اعرابی با اشاره به اینکه بخش عمده ای از برنامه ها و فعالیت های این دانشگاه در رابطه با سالمندان تا پایان سال ادامه خواهد داشت، افزود: برگزاری دوره های مختلف آموزشی برای پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان و حتی اقشار و اصناف دیگر از جمله پرسنل داروخانه ها، رانندگان و ...،  برگزاری همایش سالمندی در اردیبهشت ماه سال جاری در فرهنگسرای مهر در جهت برنامه ریزی، حساس سازی و آگاهی بخشی مسئولین، برگزاری اردوی کاشان گردی برای بازنشستگان در طول سال با مشارکت و همکاری سازمانهای مختلف از جمله برنامه های در طول سال این دانشگاه در رابطه با سالمندان و تکریم آنان می باشد.

وی ادامه داد: انتظار می رود بیش از چهار هزار نفر در این دوره های آموزشی شرکت کنند.

ساعت : 18:16 -  روز  : شنبه  - 19 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1198