شهادت شهریاری ناشی از ناتوانی دشمن در توقف جهادعلمی ایران است

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: حذف فیزیکی مغزهای متفکر و چهره های علمی ما ناشی از شکست و ناکامی دشمن در توقف جهاد علمی ایران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مراسم جشن روز دانشجو در این دانشگاه گفت: از آنجا که دشمن نتوانست جلوی جهاد علمی، منطق دینی و گفتمان ما را بگیرد دست به حذف فیزیکی چهره های علمی، ارزشمند و افتخار آفرین ما زد.

دکتر محمدرضا نیکبخت، شهادت شهریاری را نمونه بارز این حذف فیزیکی دانست و گفت: وقتی که دشمن نمی تواند در جبهه علمی ما را متوقف کند و مانع پیشرفت و پویایی دانشمندان ما و کشورمان شود متوسل به کشتن و حذف فیزیکی دانشمندان ما می شود.

به گفته وی، عناصر استکبار غافل از اینست که با کشتن و به شهادت رساندن یک دانشمند هزاران انگیزه و ایمان را در ادامه راه آن عزیز از دست رفته شعله ور کرده و همه اقشار را در ادامه راه انقلاب و دستیابی به پیشرفتهای بزرگ علمی مصصم تر و استوارتر می کنند.

دکتر نیکبخت خاطرنشان کرد: همه ما باید به پاس خونهای ریخته شده شهدا در تاریخ انقلاب و استقلال ایران با تلاش و تحصیل و ایمان خود کشوری مقتدر، علمی و مستقل را بسازیم تا در آینده بر از دست رفتن این فرصتها افسوس نخوریم .

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: امروز به برکت خون شهدا، نظام انقلاب اسلامی و تلاش دانشمندان جوان و متعهد و بر اساس آمار مجلات معتبر و منابع علمی جهان، از نظر رشد تولیدات علمی بین 5 کشور اول جهان قرار داریم .

دکتر نیکبخت گفت: امروز ما نسل حاضر مسئول تداوم و بقای این موقعیت و جایگاه ویژه جهانی هستیم چرا که عدم توجه و دقت کافی بر حفظ این جایگاه فرصت تاریخی سرنوشت ساز را از ما می گیرد.

به گفته وی ما گرچه امروز بی نیاز از بسیاری فناوریهای جهانیم اما در بسیاری از موارد همانطور که مقام معظم رهبری نیز مرتب ما را به جهاد علمی فرا می خواند باید موشکافانه در کسب علم و مهارتهای آن پیش رویم و همه تلاش کنیم کشور را از وابستگی نجات دهیم و استقلال علمی ایران را به ارمغان بیاوریم.

وی گفت: با آنکه دربخشهای علوم پزشکی و غیر پزشکی کشور ما از رشد و ترقی خوبی برخوردار شده است اما باید با حفظ و افزایش این پیشرفتها و تبدیل آن به فناوری و توسعه نام پرچم ایران را بر فراز قله های موفقیت و پیروزیهای علمی به اهتزار درآوریم.

ساعت : 16:51 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  9 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1335