مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

مراسم روز دانشجو در آستانه 16 آذر و گرامیداشت یاد شهدای دانشجوی 16 آذر سال 1332 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی مراسمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان شنبه شب در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی سال 1332 و تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان گفت: این سه دانشجو با نثار خون خود و دفاع از اعتقادشان، استکبار ستیزی و پاسداشت از ارزشها را جاودانه کردند.

دکتر محمد رضا نیکبخت گفت: سه قطره خون که به گناه ندای حق طلبی و مبارزه با استکبار در 16 آذر سال 32 در یکی از کلاسهای درس دانشکده فنی ریخته شد و گلوله گارد رژیم پهلوی که بر روی دانشجوی بی‌سلاح شلیک شد درست چند ماه بعد کوس رسوایی رژیم حاکم و کودتای فرمایشی 28 مرداد را در همه دنیا به صدا درآورد.

وی با اشاره به اینکه شهادت این 3 نفر مقدمه ای برای بیدارگری و حق طلبی ملت ایران در انقلاب بزرگ آن شد افزود:این سه یار دبستانی و سه دانشجو نامشان را در تاریخ نشاندند تا هر 16 آذر را با افتخار به نامشان، فهمشان و پای فشاری آنها بر اعتقادشان پاس داریم و از این ثبات عقیده و مقاومت در ایمانشان درس آزادگی، حق طلبی و مبارزه با ظلم و کفر و استکبار را بیاموزیم.

به گفته وی اکنون همه دانشجویان باید با الهام از شهید آذر شریعت رضوی، شهید احمد قندچی و شهید مصطفی بزرگ نیا راه دینداری، آزادگی و استکبار ستیزی را بپیمایند و با ایمان راسخ، فراگیری دانش و کسب موفقیتهای علمی جهانی خاری بر چشم دشمنان باشند.

دکتر نیکبخت تصریح کرد: هیچ کس نمی تواند ادعا کند در هر گوشه و برهه از تاریخ انقلاب اسلامی و مبارزات ملت ایران نقش دانشجویان کمرنگ بوده است بلکه جایگاه ویژه دانشجوی مبارز و مومن ما همیشه در میان ملت عزیزمان مشهود است.

به گفته وی روز 16 آذر هم یکی از روزهای تاثیر گذار حیات ملت ایرا ن است که باعث رشد نهضت عظیم ملی و اسلامی انقلاب و پویایی بیشتر دانش شد.

وی افزود: غاصبان و متجاوزان در تاریخ گذشته ایران همیشه بزرگان، دانشمندان و مبارزان ما را به منظور جلوگیری از طی عرصه های کمال و ترقی به شهادت رسانده اند تا کشور ما در پیشرفت و آبادانی و شکوفایی ناکام بماند اما غافل از اینکه هر یک از این اتفاقات جرقه ای برای وقوع رویداد سیاسی اجتماعی بزرگ و پیروزمندانه ای غیر قابل پیش بینی شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان خاطرنشان کرد: مقایسه اجمالی آمار دانشجویان قبل و بعد از انقلاب این رشد کمی و کیفی را به وفور نشان میدهد بطوریکه قبل از انقلاب تعداد دانشجوهای دانشگاههای سراسر ایران به 100 هزار نفر نمی رسید اما امروز بالغ بر 3 میلیون نفر بعنوان دانشجو در دانشگاههای ما به درس و تحصیل اشتغال دارند.

دکتر نیکبخت یادآور شد: نیاز ما به ابزار و فناوریهای خارجی در قبل از انقلاب و دهه اول آن به حدی بود که ناگزیر به حضور کارشناسان و متخصصان خارجیها بودیم فناوریهایی که چند دهه قبل برای آوردن آن باید هزینه های سنگین ارزی را متحمل می شدیم تا نیروی آن به خارج از کشور رفته و آموزش ببیند اما این فناوری امروز داخل کشور موجود است.

وی نیاز بخش پزشکی و درمانی در گذشته به پزشکان کشورهای خارجی جهان سوم را یادآور شد و گفت:حتی در مراکز دانشگاهی نیز از خدمات این پزشکان و متخصصان استفاده می کردیم اما امروز با لطف خدا و توسعه علم و دانش در فضای انقلاب مدتهاست که نه تنها بی نیاز شدیم بلکه بسیاری از اساتید و متخصصان ما در حوزه های درمانی هم به کشورهای خارجی اعزام می شوند و آنها از خدمات بر جسته پزشکان، اساتید و دانشمندان ما در مراکز علمی و درمانی خود بهره مند می شوند.

به گفته وی، در حال حاضر بسیاری از بیماران صعب العلاج از کشورهای خارجی همسایه به بیمارستانهای ما به ویژه دانشگاه علوم پزشکی شیراز مراجعه می کنند تا زیر نظر پزشکان و جراحان ما تحت مداوا و درمان قرار گیرند که اینها همه به برکت رشد و شکوفایی علم در فضای انقلاب اسلامی است.

دکتر نیکبخت در پایان پیشرفت کمی و کیفی رشته های تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی کاشان را یادآور شد و گفت: علاوه بر تاسیس رشته های مختلف عمومی، تخصصی، دستیاری علوم پزشکی هم اکنون شاهد تاسیس و تدریس رشته های دکترای تحقیقاتی نیز در این دانشگاه هستیم که در سال جاری فقط دو رشته دکترای تحقیقاتی در این دانشگاه به تصویب رسیده است. مراسم روز دانشجو و گرامیداشت یاد شهدای دانشجوی 16 آذر سال 1332 دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور گسترده دانشجویان، اساتید و مسئولان این دانشگاه همراه با برنامه های متنوع و برپایی نمایشگاه دستاوردهای علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دستاوردهای علمی بسیج دانشجویی این دانشگاه در حاشیه این مراسم برگزار شد.

اهدای جوایز و لوح تقدیر به دانشجویان برتر اول تا سوم در رشته های تحصیلی مختلف دانشکده ها ،تحصیلا ت تکمیلی، برترینهای قرآنی و ورزشی ، اجرای موسیقی سنتی، طنز و سرگرمی، مسابقه قرانی و اهدای جوایز، پخش نماهنگ تصویری معرفی دانشجویان ممتاز و برترینهای علمی، ورزشی، قرآنی، فرهنگی و هنری از جمله برنامه های این مراسم بود.

عکس های مربوطه

ساعت : 16:50 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  9 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :4744