چهارمین همایش بزرگ پیاده روی در کاشان برگزار شد

همزمان با روز خانواده و روز مبارزه با بیماری ایدز چهارمین همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی شهرستان کاشان صبح امروز با حضور گسترده مردم برگزار شد.

در این پیاده روی که با استقبال چشمگیر خانواده های شهرستان کاشان برگزار شد، هزاران نفر از علاقه مندان به ورزش که در میان آنها کودکان و افراد مسن نیز دیده می شدند ، مسیر 4 کیلومتری میدان کمال الملک تا سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان را پیاده روی کردند .

شهردار کاشان و رییس هیات ورزش همگانی شهرستان کاشان در این مراسم گفت: پیاده روی و ترویج ورزش همگانی در جامعه برای ایجاد نشاط و سلامتی از اهداف مهم شهرداری در بحث سلامت جامعه است .

وی بر اهمیت ورزش همگانی در جامعه تاکید کرد و از خانواده های کاشانی درخواست کرد تا با حضور گسترده خود در برنامه های ورزش همگانی شهرستان موجب نشاط و سلامتی جامعه باشید .

سعید مدرس زاده با اشاره به نامگذاری امسال بنام سال همت مضاعف و کار مضاعف توسط مقام معظم رهبری گفت: شهرداری کاشان با دریافت مجوز از شورای اسلامی کاشان تا پایان سال جاری برنامه های گسترده تری را در زمینه ورزش همگانی برای همشهریان تدارک دیده است .

وی افزود : شهرداری در کنار اقدامات عمرانی خود درشهرستان برای ایجاد فضای سبز و پارک و زیباسازی توجه ویژه ای نیز به توسعه ورزش همگانی و سلامتی شهروندان دارد .

سعید مدرس موفقیت در اجرای برنامه های شهرداری کاشان را تنها در سایه مشارکت و همدلی شهروندان کاشانی دانست و گفت: شهرداری کاشان با همکاری شهروندان و دیگردستگاههای شهرستان بدنبال توسعه و آبادانی کاشان در تمامی ابعاد است .

معاون مدیرکل تربیت بدنی استان اصفهان و رییس اداره تربیت بدنی کاشان نیز در این مراسم اظهار امیدواری کرد با برگزاری برنامه های ورزش همگانی با همکاری تمامی دستگاههای شهرستان تکلیف در جهت توسعه و تعمیم ورزش با هدف ثمر بخشی در سلامتی مردم جامعه قدم بردارند .

حسین حیدریان در ادامه از برگزاری دومین همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در اردیبهشت ماه سال آینده خبرداد و گفت : دومین همایش بزرگ پیاده روی کاشان با همکاری شرکت سایپا کاشان با اهدای 2 دستگاه پراید بعنوان یکی ازجوایز نفیس این پیاده روی دربه شرکت کنندگان اهدا خواهد شد .

وی اظهار امیدواری کرد تا با استقبال همه جانبه خانواده های کاشانی در دومین پیاده روی بزرگ کاشان در اردیبهشت رکورد پیاده روی یکصد هزارنفری کاشان را بشکنند.

حسین حیدریان در ادامه از آغاز رقابتهای تیمهای والیبال و بسکتیال کاشان در سوپرلیگ کشوردر هفته آینده خبردادو اظهار امیدواریکرد شهروندان کاشانی و علاقمندان به ورزش با حضور خود در سالن مسابقات از نمایندگان شهرستان کاشان در سوپرلیگ کشور حمایت کنند .

در حاشیه این مراسم مهدی نادعلی میدعامل سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان نیز ضمن تقدیر از تمامی دستگاههای شهرستان که این سازمان را در امر برگزاری پیاده روی بزرگ خانوادگی حمایت کردند حضور خانواده های کاشانی در این همایش را غیر قابل تصورخواند .

مهدی نادعلی گفت : استقبال خانواده های کاشانی از برنامه ای ورزشی این سازمان موجب می شود تا برنامه های ورزشی وسیع تری را برای شهروندان کاشانی داشته باشیم .

مهدی نادعلی در ادامه با اشاره به اینکه ورزش پیاده روی در بین مردم شهرستان کاشان جایگاه خاصی دارد گفت : باید با توسعه این ورزش مردمی زمینه مشارکت همه جانبه اقشار جامعه به سالم سازی جسم و روح را فراهم سازیم.

وی افزود : برگزاری مستمر همایش های پیاده رویی به مناسبتهای مختلف در طول سال می تواند فرهنگ پیاده روی را در میان خانواده ها نهادینه کند.

همایش بزرگ پیاده روی توسط سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان و با همکاری نیروی انتظامی ، راهنمایی و رانندگی ، اوژانس 115 ، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ، سازمان رفاهی تفریحی ، دانشگاه علوم پزشکی کاشان و تربیت بدنی کاشان برگزارشد و در پایان به قید قرعه به یکصد نفر از شرکت کنندگان دوچرخه و کفش و لباس کامل ورزشی اهدا شد .

ساعت : 9:48 -  روز  : شنبه  - 13 /  9 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1715