به مناسبت روز جهانی داوطلب مراسمی برای داوطلبان سلامت دانشگاه برگزار شد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در این مراسم رابطان را به جلب اعتماد مردم برای نهادینه کردن پیام های بهداشتی و ارتقاء سطح فرهنگ سلامت دعوت کرد.

دکتر محمد رضا نیکبخت گفت: اگر مردم به شما اعتماد کنند و بدانند شما رازدار آنها خواهید بود، برای رفع مشکلاتشان در حوزه سلامت به شما مراجعه می کنند و از شما کمک می خواهند.

وی با اشاره به برخی از مهمترین معضلات سلامت جامعه امروز گفت: مراجعه زیاد مردم به پزشکان و اصرار بر تجویز زیاد دارو در هنگام بیماری از مخاطرات اصلی سلامت شهروندان کاشانی است.

به گفته وی، همه مردم باید بدانند استعمال زیاد دارو برای بدن سمی مهلک است و این عارضه موجب مرگ تدریجی بیمار می شود.

وی تصریح کرد: عدم رسیدگی و محبت به سالمندان و سپردن آنها به مراکز نگهداری سالمندان، افسردگی، تمایل زیاد به سزارین، نحر شتر در اماکن عمومی و معرض دید عموم، تغذیه ناسالم، کم تحرکی و ورزش نکردن، اعتیاد به ویژه در بین جوانان از دیگر معضلات سلامتی شهروندان است.

دکتر نیکبخت گفت: بی تردید ، مشارکت و همدلی داوطلبین سلامت نقش اساسی در رفع این معضلات دارد به حدی که اگر همه دست در دست هم دهیم می توانیم شهری نمونه و سالم بسازیم.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه و مرکز بهداشت شهرستان کاشان در این مراسم گفت: استفاده از نیروی فعال و مردمی داوطلبین سلامت، فرصت مغتنمی برای تامین سلامت که از جمله نعمات بزرگ الهی می باشد، است.

دکتر حسن الماسی افزود: سلامت امروز جامعه ما با معضلات و چالشهای مهمی روبروست و ما به عنوان افراد علاقمند به سلامتی مردم باید در ارتباط با این بیماریها و معضلات آنها فکر و راههای مبارزه با آنها را بررسی کنیم.

وی تصریح کرد: تغییر شیوه زندگی امروز و فراهم شدن وسایل و اسباب راحتی برای مردم، بیماریهای جدیدی را اعم از واگیر و غیر واگیر برای جامعه ما به ارمغان آورده است.

به گفته وی، آموزش چهره به چهره مردم توسط داوطلبین سلامت تاثیر بالایی در تغییر نگرش و رفتارهای بهداشتی آنها برای پیشگیری از بیماریها و افزایش سطح سلامت جامعه دارد.

مسئول برنامه داوطلبین سلامت در این مراسم گفت: هم اکنون 1400 نفر داوطلب سلامت 78درصد خانوارهای شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل را تحت پوشش دارند.

مریم امیدی افزود: علاوه بر داوطلبان فعلی تعداد 800 نفر دیگر برای پوشش کامل جمعیت این دو شهرستان مورد نیاز است.

به گفته وی، انتقال پیامهای بهداشتی به مردم به منظور تغییر در نگرش بهداشتی مردم و ارتقاء شاخصهای سلامت جامعه وظیفه اصلی داوطلبین سلامت است.

ساعت : 13:46 -  روز  : چهار شنبه  - 10 /  9 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2999