تحول در بخش سلامت باید پایدار و بنیادین باشد

تحول و تغییر در بخش سلامت باید پایدار، هدفمند و بنیادین باشد تا با رفت و آمد های مدیریتی تغییر نکند.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر مرضیه وحید دستجردی در مراسم تقدیر از اعضای هیئت‌های ممتحنه و نفرات برتر آزمون دکترای تخصصی اظهار داشت: افزایش ظرفیت تحصیلات تکمیلی، کیفیت آموزش، افزایش حجم پژوهش ها و همکاری های بین رشته ای از دغدغه های اصلی در حوزه آموزش وزارت بهداشت است.

وی از 3 استاد مسئول سیساتگذاری و ارزشیابی درخواست کرد جدی تر به این موضوعات بپردازند و سیاستگذاری رشته ها را با دقت و جدیت بیشتری دنبال کنند تا در آزمون ها برنامه ریزی های صحیحی صورت گیرد.

دکتر دستجردی تصریح کرد: در حال حاضر جوامع به سمت اقتصاد دانش بنیان پیش می روند و ورود به این عرصه پیشرفت کشور ها را رقم خواهد زد و باید برای اقتصاد سلامت که جزیی از رشته های اساسی محسوب می شود کار کنیم و بر اساس سند چشم انداز توسعه پنجم به جایگاه علمی و آموزشی مطلوبی در دنیا دست یابیم

وزیر بهداشت ابراز داشت:‌ سازو کارهای قبلی ما را به جامعه ای دانش بنیان پیش نخواهد برد و باید برای رسیدن به این هدف اسناد راهبردی را بر اساس مسائل دانش بنیان طراحی کنیم.

دکتر دستجردی ادامه داد: در چرخه نوآوری، تحقیقات علوم پایه نقش اساسی را بر عهده دارد و برای دستیابی به این منظور باید ظرفیت تحصیلات تکمیلی را افزایش دهیم همچنین حجم پژوهش ها و همکاری های بین رشته ای نیز بایدافزایش یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که هرم جمعیتی در حال تغییر است، گفت: جمعیت کشور رو به پیری است و پیش بینی می شود در سال 1430، 21 درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل دهند و با این رویه بار فراوانی در جهت بیماری ها ایجاد خواهد شد که باید با توجه به این امر برنامه ریزی کنیم.

دکتر دستجردی در خصوص نقشه جامع علمی کشور گفت: این نقشه بر اساس ارزش های ایران اسلامی تدوین شده و مبنای آن تحول راهبردی علم و نوآوری است و علوم پایه باید در تحقق این امر حرف اول را در این نقشه بزند.

گفتنی است: در این مراسم از اعضای هیأت ممتحنه و نفرات برتر آزمون دکتری تخصصی با اهدای لوح تقدیر شد.

ساعت : 14:53 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1028