سمینار یکروزه امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد

سمینار یکروزه امر به معروف و نهی از منکر در آمفی تئاتر دانشکده پرستاری – مامایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کاشان، ضمن تشکر از مسئولین به دلیل برگزاری این سمینار، از همه ارائه دهندگان مقالات قدردانی کرد.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا شاه فضل، دلیل عملیاتی نشدن امر به معروف و نهی از منکر را عدم آسیب شناسی و برنامه ریزی در این زمینه دانست.

دبیر علمی سمینار گفت: باید با توجه به بخش علمی و پژوهشی این فریضه، پشتوانه ای قوی برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه فراهم کرد.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا شاه فضل افزود: پژوهش در این زمینه، باید با مطالعه در سیره ائمه معصومین (ع) و نحوه امر به معروف و نهی از منکر کردن آن بزرگواران انجام شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان، امر به معروف و نهی از منکر را یکی از اساسی ترین فروع دین ذکر و تصریح کرد: اولین مسئله ای که دین مبین اسلام به آن توجه داشته است امر به معروف و نهی از منکر می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالصاحب حسینی، ابلاغ و تببین فرضیه امر به معروف و نهی از منکر را اولین وظیفه هر مسلمان دانست.

وی با بیان مواردی از شیعه شدن مردم در کشورهای اروپایی، بر تاثیر گذاری صحبتها، سخنرانی ها و در کل امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.

وی، گسترش موج اسلام گرایی در جهان را کابوسی وحشتناک برای اروپا علی الخصوص اسرائیل بیان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی ضمن اشاره به این موضوع که سالم بودن فرد در گرو سالم بودن جامعه است، اظهار داشت: تذکر لسانی در همه زمینه ها واجب عینی است.

وی با اشاره به داستان هدهد در قرآن کریم، بر وظیفه همگانی بودن این امر تاکید کرد و اذعان داشت: باید روحیه انتقاد پذیری را در جامعه گسترش داد.

دکتر اکبر علی اصغر زاده، سرپرست دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر این دانشکده نیز در این مراسم، گزارشی از فعالیت های شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشکده پیراپزشکی را ایراد نمود.

لازم به ذکر است هدف از برگزاری این سمینار ارائه راهکار های عملی در امر به معروف و نهی از منکر در سیستم های اداری و بهداشتی است و مقالات ارائه شده در این سمینار گلچینی از بهترین مقالات ارائه شده به دبیرخانه امر به معروف و نهی از منکر می باشد.

ساعت : 23:56 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1147