جلسه شورای هماهنگی پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای هماهنگی پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور رئیس دانشگاه روز شنبه مورخ 20/12/90 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه اظهار داشت: فعالیتهای دفتر پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد دانشگاه بیشتر بر محور آموزش تاکید دارد.

دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به اینکه برنامه های آموزشی در زمینه پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد تمام اقشار جامعه را شامل می شود، گفت، باید اثر و نتیجه فعالیتها مورد بررسی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: با مشارکت و همکاری واحدهای مختلف دانشگاه نتایج بهتری در رابطه با پیشگیری و درمان اعتیاد به دست خواهد آمد.

دکتر اعرابی با اشاره به اهمیت آموزش و حساسیت سازی، بر انجام فعالیت و برنامه های آموزشی که بهترین نتیجه و اثر را داشته اند، تاکید کرد.

دبیر کمیته پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز برنامه های دفتر پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد دانشگاه در طی یک سال را پیشگیری، درمان و پژوهش در اعتیاد ذکر کرد.

دکتر مجید فرهاد افزود: افزایش حداکثر جمعیت تحت پوشش برنامه های آموزشی پیشگیری از اعتیاد، هدف کلی این دفتر است.

وی تصریح کرد: پژوهش در اعتیاد با توجه به نیاز جامعه و چالش های موجود در زمینه شیوع و درمان اعتیاد بعنوان یک معظل اساسی یک ضرورت است.

ساعت : 23:44 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1093