برخی چشم ها، منتظر نگاه دستان با مهر و محبت هستند

همزمان با نزدیک شدن به روزهای آخر سال و در پیش بودن نوروز، برخی چشم ها، منتظر نگاه دستان با مهر و محبت هستند.

هر سال در کشور ما مراسمها و جشنهای متنوع و خدا پسندانه ای در زمینه های مختلف برگزار می شود.

این جشنها و مراسم ها که ریشه در فرهنگ، تمدن، دین، مذهب و سنت ایرانیان دارد به صورت گسترده و با استقبال مردم مومن و شریف کشورمان مواجه می شود.

یکی از این مراسم ها، جشن نیکو کاری است که در اواخر هر سال با نیت کمک به افرد کم بضاعت، مستضعف، نیازمند و قشر کم درآمد برگزار می شود.

مردم ایران شادیهایشان را قسمت می کنند تا با فرا رسیدن سال جدید و آغاز بهار، این قشر از جامعه در کنار سایر افراد کمبودی را احساس نکنند.

این خصلت زیبا، خدا پسندانه و دوست داشتنی آثار دنیوی و آخروی به دنبال خواهد داشت.

خداوند متعال در قرآن کریم ، افزایش روزی را از آثار مادی نیکوکاری و دوستی و صمیمیت بین افراد جامعه را از آثار معنوی احسان نام برده است.

پیامبر اکرم(ص) نیز در این زمینه فرموده اند: برکت و تندرستی با نیکوکاران است.

چهاردهم تا بیست و یکم اسفندماه در ایران به نام هفته نیکوکاری نامگذاری شده است.

برگزاری این هفته به منظور جذب کمکها و هدایای مردم برای اهدا به خانواده های محروم و نیازمند جامعه است، صورت می گیرد.

شما کارکنان و اساتید دانشگاه می توانید با تخصیص حداقل 4 رقم آخرحقوق خود جهت کمک به نیازمندان با ارسال پیام با مضمون «نام و نام خانوادگی+محل کار+طرح برکت» تاپایان سال به سامانه پیام کوتاه دانشگاه 30001423 روابط عمومی دانشگاه، در این امر خداپسدانه شریک باشید.

ساعت : 23:34 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1008