تصادف اتوبوس با تریلر در کاشان یک کشته و پنج مجروح بر جای گذاشت

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تصادف یک دستگاه اتوبوس با تریلر در کاشان یک کشته و پنج مجروح بر جای گذاشت.

دکتر ابوالفضل شجاعی افزود: این حادثه ساعت چهار و 47 دقیقه روز شنبه مورخ 20/12/90 در کیلومتر 25 آزاد راه کاشان - قم رخ داد.

وی تصریح کرد: پس از اطلاع از وقوع حادثه چهار دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و عملیات امداد و نجات را آغاز کردند.

وی اظهار داشت: در این حادثه راننده اتوبوس به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد و دو زن و سه مرد نیز از مسافران این خودرو مجروح شدند.

وی با اشاره به اینکه این اتوبوس از شیراز عازم تهران بود، ادامه داد: دلیل این حادثه توسط کارشناسان راهنمایی و رانندگی در دست بررسی است.

ساعت : 12:52 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1117