نشست روانشناسان و پزشکان مراکز سوء مصرف مواد تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

پنجمین نشست روانشناسان و پزشکان مراکز سوء مصرف مواد تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان 90 در سالن کنفرانس بیمارستان اخوان برگزار شد.

نماینده پزشکان مراکز درمان سوء مصرف مواد تحت پوشش دانشگاه در این جلسه به ارائه مقاله ای با عنوان مصرف همزمان هروئین در میان افراد تحت درمان با متادون در کشور چین پرداخت.

دکتر هانی پهلوانی گفت: وجود دوستان مصرف کننده مواد مخدر به مقدار زیادی با افزایش مصرف هروئین ارتباط دارد.

وی با اشاره به ارتباط طول مدت بیشتر درمان (2 سال یا بیشتر) با افزایش مصرف همزمان هروئین افزود: نتایج نشان داده است که مصرف هروئین در زنانی که هم اعضای خانواده و هم دوستانشان معتاد می باشند، بیشتر از مردان است.

وی تصریح کرد: ولی مصرف هروئین در مردانی که اعضای خانواده یا دوستانشان معتاد نیستند، بیشتر از زنان می باشد.

دکتر پهلوانی با اشاره به نیاز فوری در شناخت میزان مصرف هروئین قاچاق در میان مصرف کنندگان متادون اظهار داشت: شناخت تاثیر روابط اجتماعی، شناسایی اهمیت تفاوت جنسیت در تحقیقات درمانی و نیز تغییرات رفتاری برای توسعه استراتژیهای درمانی بر اساس جنسیت، در افراد مصرف کننده مواد مخدر بسیار ضروری است.

لازم به ذکر است در این نشست مسئول دفتر پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کارشناسان و روانشناسان و پزشکان این مراکز حضور داشتند.

ساعت : 14:55 -  روز  : شنبه  - 20 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1199