کاشت 100 اصله نهال توسط دانشجویان دانشگاه در روز درختکاری

هفته منابع طبیعی و روز درختکاری تعدادی از دانشجویان دانشگاه اقدام به کاشت چند اصله نهال در محوطه پردیس دانشگاه نمودند.

معاون دانشجویی - فرهنگی دانشگاه در ابتدا توضیحاتی درخصوص هفته منابع طبیعی و روز درختکاری بیان کرد و تلاش بیشتر دانشجویان و همگان را برای حفظ و نگهداری فضای سبز خواستار شد.

دکتر طاهره مازوچی نام گذاری 15 اسفند به عنوان روز درختکاری را فرصت مناسبی برای توسعه فضای سبز دانست.

در پایان نهال هایی که با مساعدت اداره فضای سبز دانشگاه به این مکان آورده شده بود بین دانشجویان توزیع و کاشته شد.

لازم به ذکر است در این مراسم معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، مدیران دانشجویی و فرهنگی و مسؤلین اداره خوابگاهها وتربیت بدنی دانشگاه حضور داشتند.

ساعت : 14:20 -  روز  : شنبه  - 20 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1013