امضای تفاهم نامه مشترک معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و شرکت باریج اسانس کاشان

سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از امضای تفاهم نامه همکاری معاونت پژوهشی با شرکت داروسازی باریج اسانس کاشان خبر داد.

دکتر غلامعلی حمیدی گفت: این تفاهم نامه به منظور توسعه فعالیتهای پژوهشی ، آموزشی و لزوم همکاری بیشتر مراکز تحقیقاتی ، بیمارستانها و پژوهشگران است و شامل موارد ذیل می باشد:

1- همکاری های مشترک تحقیقاتی درزمینه های مختلف مانند علوم پایه و بالینی، بیوتکنولوژی، نانوبیوتکنولوژی، کشت سلولی، فیتوشیمی و ...

2- همکاری های مشترک در برگزاری دوره ها و کارگاههای آموزشی علمی کاربردی کوتاه مدت و بلند مدت درزمینه داروهای گیاهی و گیاهان داروئی و طب سنتی

3- تبادل محقق برای آموزش و یادگیری تکنیک های پایه و پیشرفته پزشکی و بالینی با همکاری معاونت آموزشی

4- بکارگیری توان تخصصی متخصصین هر یک به منظور راه اندازی و توسعه بخش های آزمایشگاهی، تحقیقاتی و تشخیصی.

5- اجرای طرح های مشترک مصوب توسط پژوهشگران دو موسسه

ساعت : 13:48 -  روز  : شنبه  - 20 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :912