گردهمایی بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج برگزار شد

به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج گردهمایی بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در محل آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در این مراسم گفت: بسیجی کسی است که خودش را در راه خدا خرج می کند و منافع گروهی، حزبی و دنیایی خود را مقدم بر فعالیت اجتماعیش نمی داند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیت الله محی الدین حائری شیرازی افزود: بسیجی باید اعتقادش این باشد که ارادتش به خدا فقط او را بسیجی کرده است.

وی با اشاره بر اینکه در حال حاضر این روحیه بسیجی است که می تواند در مقابل تهاجم فرهنگی ایستادگی و مقابله کند تصریح کرد: بسیجی واقعی معرف فرهنگ و رفتار اسلامی و انقلابی است.

به گفته وی، مسلمانان بویژه بسیجیان باید دقت کنند که اعمال خوب یا بد معرف دین و مذهب آنها است و با همین ناهماهنگی در قول و فعل خود، اطرافیان را تحت تاثیر قرار می دهند و معرفی غلط از دینشان را به دیگران عرضه می کنند.

آیت الله حائری شیرازی بر عدم کتمان شهادت تاکید کرد و گفت: درست قضاوت کردن در کمسیونهای انضباطی نیز یکی دیگر از ویژگیهایی است که باید بسیجیان و کارمندان آنرا مورد توجه قرار دهند.

وی در ادامه در خصوص گمراهی و هدایت افراد اضافه کرد: هر کسی از راههای مختلف اقتصادی، سیاسی، علمی، فرهنگی و هنری گمراه می شود هدایتش جز از همان راه میسر نیست.

به گفته وی کسی که از راه فیلم و هنر گمراه می شود از همان طریق و کسی که از راه علم مسائل غلطی را به جامعه تزریق می کند با همان شیوه علمی باید هدایت شود و این همان دلیلی است که مقام معظم رهبری مکرر بر بر جنبش نرم افزاری و تولید علم بویژه در علوم انسانی تاکید دارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: گرچه ما به تحولات خوب و پیشرفتهای زیادی رسیده ایم اما نباید به کم قانع باشیم و اکنون روزهایی است که باید بیش از گذشته تلاش کرد.

حائری شیرازی تصریح کرد: در حال حاضر همه دنیا از علم به عنوان ناجی مایوس شده و آماده پذیرش دین و مذهب شده اند.

وی با اشاره به اینکه علم منهای دین و اخلاق سودمند نیست افزود: کسی که اخلاق ندارد باید خلع سلاحش کرد و مسلح شدن را در سایه رعایت اخلاق داشته باشد.

حائری با انتقاد از اینکه در دانشگاه علم و واحدی برای خود بازداری یک دانشمند از تعدی به دیگران وجود ندارد و گفتگوی تمدنها ضامن اجرایی ندارد گفت: در گفتگوی تمدنها، دگر بازداری نمره بیست می گیرد اما خود بازداری آن نمره اش صفر است.

به گفته وی، امروز روزی است که حرفهای دین را با علم بهتر می توان اثبات کرد و خود بازداری تنها کار دین است که در آن بهشت، جهنم، حساب، کتاب و نامه اعمال مشخص شده است .

در پایان این همایش بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی با حضور بر سر مزار شهدای گمنام مدفون در این دانشگاه با ادای احترام و قرائت فاتحه یکبار دیگر با آرمانهای شهدا ، امام راحل(ره) و ارزشهای نظام مقدس انقلاب اسلامی تجدید بیعت کرده و پیمان بستند.

عکس های گردهمایی

ساعت : 10:16 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  9 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1571