تاسیس دو دوره دکترای تخصصی پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با راه اندازی دوره های دکترای تخصصی پژوهشی ( ph.D.by research ) در مرکز تحقیقات علوم تشریحی و مرکز تحقیقات فیزیولوژی این دانشگاه موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدرضا نیکبخت افزود: به استناد رای صادره در جلسه مورخ 22/7/89 این شورا مقرر شد جمعاً چهار نفر دانشجوی دوره دکترا در این مراکز ( هر مرکز دو دانشجو) پذیرش گردد.

به گفته وی، با صدور این مجوزها نخستین دانشجویان مقطع دکترای تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان پذیرفته می شوند.

هم اکنون 66 نفر دستیار در چهار رشته تخصصی کودکان، داخلی، زنان و زایمان، جراحی عمومی، روان پزشکی و بیهوشی و 30 نفر دانشجو در رشته های کارشناسی ارشد میکروب شناسی، انگل شناسی، فیزیولوژی، علوم تشریح، مهندسی بهداشت محیط، مدارک پزشکی و مراقبت های ویژه پرستاری و حدود 2500 دانشجو در 30 رشته کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان مشغول به تحصیل هستند.

دانشگاه علوم پزشکی کاشان دارای چهار دانشکده پزشکی، پرستاری مامایی، بهداشت و پیراپزشکی و پنج بیمارستان آموزشی شهید بهشتی، متینی، شبیه خوانی، اخوان و نقوی در کاشان و دو بیمارستان غیر آموزشی سیدالشهداء و شهید رجایی در آران و بیدگل می باشد.

هم اکنون سه مرکز تحقیقاتی با عنوانهای ‹‹ تروما ›› ، ‹‹ علوم تشریحی ›› و ‹‹ فیزیولوژی ›› در دانشگاه علوم پزشکی کاشان فعال است.

ساعت : 13:35 -  روز  : دو شنبه  - 24 /  8 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1559