همایش عرفانهای انحرافی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

همایش عرفانهای انحرافی در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در این همایش گفت: شناخت فرقه های دروغین شرط لازم برای شناخت حق است. دکتر احمدحسین شریفی با اشاره به حدیث حضرت علی (ع) که می فرماید هرگز راه رشد و سعادت را نمی شناسید مگر اینکه تارک آن را بشناسید، افزود: اگر بخواهی حق را تشخیص بدهی باید باطل را بشناسی و شناخت فرقه های باطل وظیفه همه ما مسلمانان است.

وی با بیان این مطلب که در همه کتابهای اخلاقی هم فضائل و هم رذائل بیان شده است اضافه کرد: وجه مشترک و هدف اصلی تمامی عرفانهای دروغین تولید شده توسط استکبار جهانی اخلال در امنیت ملی کشور هاست. وی تصریح کرد: این هدف به روشنی در جریانهای اخلال گر ایجاد شده بعد از انتخابات سال گذشته در کشور ما مشهود بوده است. نویسنده کتاب عرفان حقیقی و عرفانهای کاذب گفت: تولید و تکثیر رقبا یکی از راههای مبارزه با اسلام در جهان کنونی است.

دکتر شریفی افزود: براساس آمارهای جهانی جمعیت مسلمانان در آمریکا در سی سال قبل 400 هزار نفر بود و هم اکنون این جمعیت به 4 میلیون نفر رسیده و اگر روند اسلام گرایی در این کشور به همین شکل باقی بماند در سال 2070 آمریکا یک کشور اسلامی خواهد شد. وی با بیان این مطلب که گرایش به اسلام در غرب به عنوان یک پرستیژ مطرح شده است، گفت: غرب برای منحرف کردن و مدیریت این جریان اسلام خواهی تمام تلاش و امکانات خود را به کار بسته است.

به گفته وی، غربی ها حتی برای کودکان ما نیز برنامه ریزی می کنند زیرا تعلیم در کودکان ماندگارتر است و دوم اینکه بزرگترها ( والدین) نسبت به وسایل و شیوه های آموزشی کودکان حساس نیستند.

وی تصریح کرد: خبر دو ماه پیش رسانه ها در خصوص تاسیس 25 مهد کودک از طرف بهائیها در یکی از استانهای شمالی کشور گواهی بر این تلاشهاست.

نویسنده کتاب «جنگ نرم» گفت: در جمهوری اسلامی هیچ کس علیه حجاب حرفی نزد اما آرام آرام و نرم نرم کشور را به سمت جدایی از این اصل اسلامی هدایت کردند.

وی تصریح کرد: به کار بردن عبارت « یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچ کس نبود» در آغاز قصه های کودکانه القای تفکر توحیدی به کودکان مسلمان است در حالیکه در کتابهای داستانی ترجمه شده فعلی برای کودکان عبارت « یکی بود یکی نبود یک پدر آسمانی بود ( اشاره به مسیح ) » به کار رفته است و این خود یکی از نکات ریز تربیتی است که غربی ها به کار می بندند.

نویسنده کتاب «موج فتنه از جمل تا جنگ نرم» در بخش دوم سخنان خود به جریانهای شیطان پرستی پرداخت و گفت: عرفان خشونت، عرفان ورزش و ورزشکاران، تاسیس فرقه های مسیحی صهیونیست، صهیونیست شیعی و به طور کلی تاسیس عرفانهای مناسب با جهان بینی و ایدئولوژی غربی از جمله این عرفانهای کاذب و شیطانی است.

دکتر شریفی افزود: بر اساس بررسی های اینجانب تمامی معنویتهای نوظهور از جهان بینی و ایدئولوژی غرب متاثر است. به گفته وی، در عرفان، معنویت و دین، محور اصلی خداست در حالیکه در معنویتهای نوظهور اعتقاد به خدا نادیده گرفته می شود و یا اینکه به صراحت انکار می شود.

وی تصریح کرد: در این عرفانهای دروغین مطالب باطل به صراحت بیان نمی شود بلکه به صورت مخلوط با حق مطرح می شود تا شخص نتواند سره را از ناسره تشخیص دهد. ادیان جدید به نام دین اما به کام لیبرالیسم و علیه دین فعالیت می کنند و حتی با قوانین طبیعت نیز می ستیزند.

در همه این ادیان به دلیل اینکه خدا و معاد را قبول ندارند، قائل به اتفاق هستند و لحظه را غنیمت می شمرند، بی هدفی حاکم است و ابلیس تقدس دارد.

در برخی ازاین ادیان با مفاهیمی مانند وفا و وفاداری مبارزه می شود و کرامت انسانی زیر پا گذاشته می شود. بسیاری از رهبران این ادیان برای جذب پیرو و طرفدار کارهای خارق العاده انجام می دهند اما باید توجه داشت انجام این کارها برای هر انسانی که تمرین کند و ریاضت بکشد امکان پذیر است.

یکی از تفاوتهای اصلی کار خارق العاده با معجزه در این است که این کارها با تمرین و ریاضت سالانه یک انسان برای انجام کاری مشخص بدست می آید اما معجزه فی البداهه و بدون تمرین قبلی تحقق می یابد.

عکسهای مربوطه

ساعت : 14:34 -  روز  : شنبه  - 22 /  8 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1380