مراسم 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار با حضور دانشگاهیان کاشان برگزار شد

مراسم 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار با حضور کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دانشگاههای شهرستان برگزار شد.

شرکت کنندگان در این مراسم پس از تجمع درمحل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و بهره گیری از سخنرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ایندانشگاه سالن شهدای بسیج راهپیمایی کردند.

در این راهپیمایی که از مسیر میدان 15 خرداد به طرف چهارراه آیت ا... کاشانی، چهارراه حمزه سیدالشهداء (ع) و خیابان دکتر غزنوی برگزار شد شرکت کنندگان شعارهایی در خصوص استکبار ستیزی سر دادند.

دانشگاهیان شرکت کننده در راهپیمایی 13 آبانماه کاشان، در پایان به دیگر گروههای شرکت کننده در راهپیمایی پیوستند و بیانیه دانشگاهیان را قرائت کردند.

عکس های مراسم

ساعت : 12:47 -  روز  : شنبه  - 15 /  8 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1802