بازدید اعضاء پژوهشکده علوم پایه دانشگاه از پژوهشکده علوم غدد درون ریز دانشگاه علوم پزشکی بهشتی

تیمی از اعضاء پژوهشکده علوم پایه دانشگاه در روز دهم شهریورماه در محل پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، این بازدید در راستای سیاست­های پژوهشکده جهت اطلاع اعضاء از برنامه ها و پیشرفت­ های پژوهشکده­ ها و مراکز تحقیقاتی سرآمد کشوری انجام شد.

رئیس و معاون پژوهشی پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی بهشتی در این جلسه، در خصوص چارت تشکیلاتی، اهداف و برنامه ها مطالبی را ایراد کردند.

لازم به ذکر است: در این نشست مقرر گردید تفاهم نامه مابین هر دو پژوهشکده تدوین و اجرا شود.

اعضاء پژوهشکده علوم پایه دانشگاه نیز در پایان، از آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران بازدید کردند.

ساعت : 12:10 -  روز  : یکشنبه  - 17 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :268