بخش شیمی درمانی بیمارستان شهید بهشتی کاشان بازسازی می شود

بخش شیمی درمانی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی، بازسازی و تجهیز می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر سید محمد حسین مکی مدیر مجتمع، از بازسازی و تجهیز بخش شیمی درمانی این مجتمع خبر داد و افزود: نظام بهداشت - درمان با مشکلات و چالش های بسیاری رو به رو است که نمی توان تنها به اعتبارات دولتی در این زمینه اکتفا کرد و نیازمند کمک های خیرین گرامی می باشد.

وی ادامه داد: بخش شیمی درمانی این بیمارستان یکی از فعال ترین بخش ها می باشد که با ظرفیت 15 تخت  به صورت سرپایی و بستری، روزانه حدود 30 نفر را پذیرش و تحت درمان قرار می دهد.

دکتر مکی خاطر نشان کرد: در پنج ماهه اول سال 98، بیش از 3700 بیمار در این بخش بستری و تحت درمان قرارگرفته اند که با توجه به بازسازی بخش، روند درمان، مراجعه بیمار و حضور پزشکان و پرسنل بخش، بدون هیچ وقفه ای انجام شده است.

لازم به ذکر است از مهمترین فعالیت های درمانی این بخش، پذیرش بیماران برای دریافت داروهای خاص، دریافت خون و فراورده های خونی از گروه های درمانی مختلف شامل: هماتولوژی، مغزو اعصاب، روماتولوژی، نفرولوژی، ریه، گوارش، غدد و قلب می باشد.

ساعت : 12:5 -  روز  : شنبه  - 16 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :381