پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز بهورز

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

دوازدهم شهریور ماه روز بهورز  یادآور تلاش دلسوزانه و صادقانه کسانی است که تمام اوقات خود را وقف خدمات رسانی به خلق خدا می کنند که محصول این خدمات ارتقای سلامتی، کاهش مرگ و میر، افزایش امید به زندگی و ... بوده است.

مراقبت های بهداشتی اولیه از اساسی ترین اقدامات در توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع است. گسترش شبکه بهداشتی درمانی در کشور ضمن دسترسی مستقیم مردم به خدمات بهداشتی اولیه، نقش بی بدیلی را در ایجاد و توسعه سلامت تا دورافتاده ترین مناطق کشور برعهده گرفته است.

بهورزان در حقیقت یکی از ارکان اصلی شبکه بهداشتی کشور و از موثرترین نیروها در ارتقای سلامت هستند که فعالیت های آنها در تامین، حفظ و ارتقای سلامت نقشی حیاتی دارد و با کمترین هزینه و امکانات، با تلاش و فعالیت شبانه روزی خود، نقش مهم و تاثرگذاری در پیشگیری از بیماری ها و صیانت از سلامت مردم دارند.

اینجانب روز بهورز را به بهورزان فعال در مجموعه تحت پوشش دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیق این عزیزان را در راه انجام وظایف حرفه ای خود، از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 9:22 -  روز  : سه شنبه  - 12 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :175