نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان برگزار شد

نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان با حضور رئیس دانشگاه، فرماندار ویژه شهرستان کاشان، معاون بهداشتی و جمعی از مسوولین شهرستان و دانشگاه روز شنبه مورخ 9/6/98 در سالن جلسات شهدا واقع در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر ابراهیم کوچکی رئیس  دانشگاه در این نشست، ضمن تسلیت ایام محرم و تبریک روز پزشک، داروساز و بهورز به جامعه پزشکی و بهداشتی کشور، درخصوص اهمیت و اشاره آیات قرآنی در زمینه سلامت و بهره گیری از طب نوین ایرانی در درمان بیماری ها و اجتناب از خوددرمانی و توجه بیشتر به امر سلامت و توجه ویژه سازمانها وادارات به ارتقا سلامت جامعه نکاتی را عنوان کرد.

فرماندار ویژه شهرستان کاشان، ضمن تقدیر و تشکر از اعضای کارگروه و تسلیت ایام محرم، در خصوص مطالب ارائه شده، اجرای به موقع مصوبات جلسه و همچنین لزوم تبیین دستورالعمل های بهداشتی در رسانه های محلی به ویژه رادیو کاشان برای مردم و توجه ویژه به سه اصل مهم تامین امنیت و رعایت حقوق شهروندان و تغذیه سالم در مراسم های ایام محرم سخنانی را بیان کرد.

علی اکبر مرتضایی، خواستار برنامه ریزی برای کنترل و درمان افراد شناسایی شده در بسیج ملی فشار خون بالا و لزوم اجرای قوانین  مرتبط با ترویج تغذیه با شیر مادر و حمایت از مادران در دوران بارداری و شیردهی در تمامی ادارات و ارگان های شهرستان با تعامل ادارات و ارگان های مرتبط شد.

دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه، در خصوص قرار داشتن کارگروه سلامت و امنیت غذایی کاشان در بین  کارگروه های استانی و اهمیت این موضوع تاکید کرد.

وی، در ادامه ضمن مرور مصوبات جلسه قبل، گزارش فعالیت های برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون بالا و طرح دستورالعمل مهندسی بهداشت محیط در ایام سوگواری ماه های محرم و صفر را که دستور کار این نشست بود بیان کرد که مورد بحث گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر زهرا نخی کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه نیز، احکام قانونی مرتبط با ترویج تغذیه با شیر مادر و حمایت از مادران در دوران بارداری و شیردهی، را تبیین کرد.

ساعت : 15:14 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :243