آیین گرامیداشت روز داروساز برگزار شد

به مناسبت پنجم شهریور ماه روز داروساز، آیین گرامیداشتی روز سه شنبه مورخ 5/6/98 در هتل نگارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، معاون غذا و دارو در این آیین روز داروساز را به همکاران فعال در این عرصه تبریک گفت.

دکتر محسن تقی زاده افزود: داروسازان در تکمیل فرایند درمان بیماران یکی از اصلی ترین حلقه های موثر در مسیر شفای بیماران می باشند.

وی اظهار امیدواری کرد: با توجه به توانمندی های شایسته داروسازان، همواره شاهد پیشرفت و تحول در این عرصه و به ویژه توسعه چشم اندازهای پیش رو نظیر توسعه تقویت دانش و فرآورده های گیاهان دارویی و تولید محصولات نوین دارویی باشیم.

لازم به ذکر است: در پایان این آیین جمعی از داروسازان نمونه تحت پوشش دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

این گزارش حاکیست: معاون غذا و دارو دانشگاه همچنین با حضور در داروخانه های سطح شهرستان از عملکرد داروسازان تقدیر کرد.

ساعت : 12:44 -  روز  : شنبه  - 9 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :394