به مناسبت هفته دولت:

مرکز خدمات جامع سلامت حسین آباد و خانه بهداشت علی آباد در آران و بیدگل به بهره برداری رسید

به مناسبت هفته دولت، مرکز خیرساز خدمات جامع سلامت کریمشاهی حسین آباد کویر و خانه بهداشت علی آباد فخره در شهرستان آران و بیدگل با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین روز پنج شنبه مورخ 7/6/98 به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم، اظهار داشت: مرکز خدمات جامع سلامت کریمشاهی در زیربنا 343 متر مربع و با هزینه 5 میلیارد و 500 میلیون ریال احداث شد.

دکتر ابراهیم کوچکی گفت: سه میلیارد ریال توسط خیر گرامی حاج ابوالفضل کریمشاهی برای مرکز خدمات جامع سلامت حسین آباد و مابقی توسط دانشگاه هزینه شده است.

وی، از زحمات خیرین سلامت به خصوص خانواده  کریمشاهی که برای سلامت جامعه چنین اقدام شایسته ای را انجام داده اند، تقدیر و تشکر کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به اینکه یکی از برکات زندگی خیرین انجام چنین اموری است، افزود: خداوند فرموده هرچه کار خیر انجام دهید بیشتر از آن را جبران می کند.

وی، در ادامه به ساخت خانه بهداشت علی آباد فخره در زیربنا 193 مترمربع اشاره کرد و افزود: این خانه بهداشت با هزینه 3 میلیارد و 530 میلیون ریال از محل اعتبارات دانشگاه احداث شده است.

دکتر کوچکی تصریح کرد: ارائه خدمات پزشکی، بهداشتی برای گروه های هدف شامل مادران باردار، نوزادان، دانش آموزان، میانسالان، سالمندان، خدمات دارویی، پرستاری، مبارزه با بیماری ها، بهداشت محیط و حرفه ای از جمله اقدامات بهداشتی و درمانی این خانه بهداشت می باشد.

لازم به ذکر است با پیگیری معاون بهداشتی دانشگاه خانه بهداشت حسین آباد به مرکز خدمات جامع سلامت حسین آباد ارتقاء یافت.

ساعت : 16:5 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :335