به مناسبت هفته دولت:

ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی افتتاح شد

به مناسبت هفته دولت، ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی با حضور رئیس دانشگاه، نماینده شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه کاشان، معاونین بهداشتی و توسعه و جمعی از مسئولین روز پنج شنبه مورخ 7/6/98 افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم، اظهار داشت: این مرکز با هزینه ای بالغ بر 12 میلیارد و 500 میلیون ریال در زمینی به مساحت 1500 متر مربع به بهره برداری رسید.

دکتر ابراهیم کوچکی، با اشاره به ساخت مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی در طول یکسال افزود: برای راه اندازی آن از محل اعتبارات این دانشگاه هزینه شده است.

وی، ارائه خدمات پزشکی، دندان پزشکی، مامایی، پرستاری، مراقبین سلامت زن و مرد، مشاوره سلامت روان و تغذیه، واکسیناسیون و واحد سلامت محیط و کار را از بخش های این مرکز عنوان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: یکی از معیارهای اساسی در توسعه و پیشرفت یک کشور شاخص سلامت است و برای اینکه در این حوزه به سطح قابل قبول برسیم لازم است از همه ظرفیت های ممکن استفاده شود.

ساعت : 16:2 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :510