در بازدید معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه؛

مشکلات خوابگاه‌ دخترانه امام علی(ع) بررسی شد

به منظور بررسی مشکلات موجود در خوابگاه‌های دانشجویی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه به همراه مدیر امور دانشجویی از این خوابگاه‌ بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر حمیدرضا گیلاسی، هدف از این بازدید را ارزیابی روند تعمیرات تابستانی و مشکلات این خوابگاه بیان کرد.

دکتر سید علیرضا طلائی مدیر امور دانشجویی دانشگاه نیز در این بازدید، گزارشی از مهم‌ترین برنامه‌ها در راستای تجهیز و بازسازی خوابگاه های دانشجویی هم‌زمان با شروع فصل تابستان ارائه داد.

وی، تعویض و تعمیرمنبع آب گرم خوابگاه، تعویض لوله برگشت آب گرم، تعمیر کلکتورها و شیر فلکه های تلمبه خانه، شستشوی فرش ها و تعویض موکت ها، سم پاشی اساسی خوابگاه،تعویض توری های خراب اتاق ها، اصلاح سنگ فرش اطراف خوابگاه و رفع اساسی مشکل سرمایش را از جمله اقدامات انجام شده عنوان کرد.

ساعت : 12:55 -  روز  : شنبه  - 2 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :302