پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت عید سعید غدیر خم

رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن عید سعید غدیر خم را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

«مَنْ کُنْتُ مَوْلاهُ، فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاهُ»

واقعه غدیر نشانه و رمزی از تداوم خط نبوّت و نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت است.

عید غدیر، عید کمال دین و اتمام نعمت در سایه ادامه خط رسالت پیامبر گرامی اسلام(ص) در شکل و قالب امامت و ولایت علی(ع) می باشد.

غدیر نقطه جدایی ضلالت و گمراهی از روشنی و پاکی و پیوند دوباره نبوت و امامت برای نجات بشریت و نیل به حقیقت است، در این میعادگاه تمام مردم برای دیدن حقانیت و ولایت علی (ع) به گواه آمده‌اند تا نبی خدا رسالتش را به انجام برساند و نعمت را بر مردم تمام کند.

اینجانب به نوبه خود فرارسیدن عید غدیر خم روز امامت و ولایت را به محضر آقا امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و عاشقان ولایت و امامت به ویژه اساتید، کارکنان، دانشجویان عزیز و به ویژه سادات شاغل در  دانشگاه تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خدواند بی همتا و منان مسألت دارمبه یمن این عید بزرگ، خداوند بزرگ همه ما را از نعمت هدایت و سعادت رستگاری دو جهان برخوردار فرماید و از پیروان راستین ائمه معصومین خود که به وسیله پیامبران و اولیاء بر حق روشن و آشکار گردیده؛ قرار دهد.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 11:27 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :168