به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی:

دیدار رئیس دانشگاه با آزادگان سرافراز شاغل در دانشگاه

به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، رئیس دانشگاه به همراه معاونین درمان و توسعه مدیریت و منابع، مسئول روابط عمومی و اموربین الملل و جمعی از مسئولین دانشگاه با حضور در محل کار آزادگان شاغل در دانشگاه با اهدای گل از پایمردی و ایثار این عزیزان تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن گرامیداشت مقام ایثارگران اظهار داشت: جامعه ایران اسلامی همیشه به این دلاورمردان مدیون است و روحیه بالای خانواده معظم شهدا، آزادگان و جانباز بزرگترین درس برای ماست و وظیفه همگی را برای حفظ و ادامه راه آنان سنگین می کند.

دکتر ابراهیم کوچکی، ایثار و پایداری آزادگان در دوران اسارت را بی نظیر شمرد و گفت: شما عزیزان ثابت کردید که می توان در سخت ترین شرایط و کمترین امکانات ، بیشترین موفقیت ها را کسب کرد.

دکتر رضا رزاقی آزاده نمونه کشوری و حافظ کل قرآن نیز در این دیدار ضمن اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی در منطقه اظهار داشت: نظام مبتنی بر مردم در مقابل توطئه های گوناگون دشمن ایستادگی کرده است.

لازم به ذکر است: آزادگان نیز در این دیدار ضمن بیان خاطراتی از دوران اسارت، یاد و خاطره آن روزها را گرامی داشتند.

یادآور می شود: در این دیدارها از دکتر رضا رزاقی، رضا مسگری و داود رزاقی آزادگان شاغل در دانشگاه تقدیر شد.

گفتنی است: مدیر و کارکنان هسته گزینش دانشگاه نیز با حضور در منزل برادر جانباز و آزاده محسن صادقی گلستانه از همکاران بازنشسته دانشگاه، از رشادت و جانفشانی، صبر، استقامت و ایثار ایشان تشکر و قدردانی کردند.

ساعت : 11:25 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :388