درخشش اورژانس کاشان در المپیاد علمی مهارتی قطب مرکز کشور

در اولین المپیاد علمی مهارتی قطب مرکز، سه‌ نفر از کارشناسان مرکز اورژانس کاشان جواز حضور در المپیاد کشوری را دریافت کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، اولین المپیاد علمی و مهارتی قطب مرکز به میزبانی مرکز فوریت‌های پزشکی اصفهان جهت انتخاب ۱۰ تکنسین برتر و معرفی به اورژانس کشور در مرکز مهارت های بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این مرحله المپیاد  ۳۵ نفر از برترین تکنسین های فوریت های پزشکی اورژانس های کاشان، اصفهان، یزد و شهرکرد در سه مرحله آزمون علمی، مهارت های بالینی و رانندگی و آمادگی جسمانی با هم به رقابت پرداختند.

این رقابت ها سه تکنسین مرکز اورژانس کاشان، مرتضی عندلیب، حسن هاشم پور و محمد سلمانی به عنوان نفرات برتر به مرحله کشوری المپیاد راه یافتند.

ساعت : 9:46 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :429