نشست صمیمانه معاون فرهنگی دانشجویی با کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌

نشست صمیمانه معاون فرهنگی دانشجویی با دانشجویان و مربیان شرکت کننده در المپیاد ورزش های قهرمانی وزارت بهداشت روز یک شنبه مورخ ۲۰ مرداد ماه جاری در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر حمیدرضا گیلاسی در این نشست گفت: دانشجوی ورزشکار علاوه بر موفقیت های درسی از سلامت اجتماعی و روحی کافی نیز برخوردار می شود و انگیزه برای کل زندگی بدست می آورد.

وی، ضمن اشاره به احادیث بزرگان دین و سفارش مقام معظم رهبری بر ورزش کردن افزود: ورزش کردن بر فعالیت های اجتماعی، شخصی و پرورش جسم و روح تاثیر می گذارد.

دکتر گیلاسی تصریح کرد: این المپیاد فرصت مناسب برای کسب تجربه و ارتباط با دیگر دانشجویان دانشگاه ها می باشد.

عباسعلی مرشدی سرپرست اداره تربیت بدنی دانشگاه نیز در این نشست، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان و مربیان و تشکر از حمایت های دلسوزانه و ورزشی معاون فرهنگی دانشجویی، گزارشی از روند آماده سازی تیم ها ارائه داد.

لازم است دانشجویان، مربیان و سرپرست تیم ها در پایان  به بیان نقطه نظرات و مشکلات خود در رابطه با تمرینات پرداختند.

ساعت : 9:44 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :352