پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

رئیس دانشگاه در پیامی روز خبرنگار را به فعالان این عرصه به ویژه حوزه سلامت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

17 مردادماه به یاد شهید صارمی، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) به نام روز خبرنگار نام گذاری شده است.

این روز سالروز تجلیل از پیام آورانی است که در خلق جهانی آباد، آزاد و آگاه، همتی والا و تلاشی بیاد ماندنی اما دشوار از خود به نمایش گذاشته و پرده از ناآگاهی ناآگاهان بر می دارند.

اهمیت نوشتن و بیان حقایق تا جایی است که خداوند متعال به  قلم و آنچه می نویسند قسم می خورد و کاملا مبرهن است که این خود قلم نیست که حایز اهمیت است بلکه نوشته و حقایقی که با آن بیان می گردد.

خبرنگاران این طلایه داران راستین خدمت در رسانه، انسان های پر تلاش و فداکاری هستند که در کسوت شرافتمندانه خبرنگاری، به عنوان وجدان بیدار، چشم بینا و زبان حقیقت جوی جامعه، گام در وادی مقدس، قلم و عرصه روشنگری نهاده و همواره تلاش می کنند تا با تولید و انعکاس به موقع اخبار، به بهترین شکل ممکن، رسالت حرفه ای خود را انجام دهند.

پرواضح است سلامتی نعمتی بی بدیل و هدیه ای از سوی پروردگار مهربان و بی همتا به جهانیان می باشد و تلاش در راه حفظ آن و اطلاع رسانی راهکارهای حفظ این نعمت الهی، بی شک ستودنی و قابل تقدیر است.

اینجانب این روز را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از تلاش های ارزشمند فعالان این حوزه در عرصه انعکاس و اطلاع رسانی اخبار سلامت و انعکاس حوزه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان قدردانی می نمایم. امید است همواره در راه خدمت به مردم پیروز و سربلند باشید.

دکتر ابراهیم کوچکی

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 1:51 -  روز  : یکشنبه  - 20 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :103