نشست رئیس دانشگاه با مسئولین حوزه آموزش

نشست رئیس دانشگاه با معاون آموزشی، سرپرستان دانشکده های تابعه و مدیران حوزه آموزش در روز چهارشنبه مورخ 09/05/98 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه  در این جلسه، ضمن تقدیر از عملکرد مسئولین حوزه آموزش به نقش کلیدی آنها در پیشبرد علمی و ارتقاء جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بین المللی اشاره کرد.

دکتر عباس تقوی معاون آموزشی دانشگاه در ابتدای این نشست، گزارشی از عملکرد حوزه آموزش و نیز چشم انداز آتی این حوزه را ارائه کرد.

مدیران و سرپرستان دانشکده های تابعه دانشگاه نیز در ادامه، به بیان فعالیت های صورت گرفته و نیز برنامه های پیش رو در حوزه های تحت پوشش خود پرداختند.

ساعت : 8:30 -  روز  : شنبه  - 12 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :462