بازدید رئیس دانشگاه از خوابگاه دخترانه امام علی(ع)

رئیس دانشگاه به همراه معاون و مدیران حوزه فرهنگی دانشجویی روز دوشنبه 17/4/98 از خوابگاه دخترانه امام علی (ع) بازدید نمود.

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه، این بازدید به منظور بررسی مشکلات فنی و تاسیسات این خوابگاه انجام شد.

دکتر کوچکی، از کلیه طبقات، اتاق ها، سرویس های بهداشتی، موتورخانه و تلمبه خانه بازدید کرد.

معاون دانشجویی فرهنگی و مسئول خوابگاه دانشگاه نیز در این بازدید، گزارشی را در این راستا ارائه کردند.

لازم به ذکر است مقرر شد کلیه مشکلات و نواقص موجود توسط معاون دانشجویی در جلسه آتی شورای عالی عمرانی دانشگاه مطرح شود تا در جهت رفع آنها در تابستان جاری تصمیمات و تامین اعتبار لازم صورت پذیرد.

ساعت : 12:47 -  روز  : سه شنبه  - 18 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :524