برگزاری اولین نشست شورای دانشگاه درسال 98

اولین نشست شورای دانشگاه در سال 98 با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا در روز چهارشنبه مورخ 12/4/98 در محل سالن شهدای ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه در این نشست، بر اهمیت توسعه فعالیت های مجازی داتشگاه، برگزاری کارگاه های توجیهی ویژه اعضای هیات علمی در این خصوص، ترغیب دانشجویان به ارائه تولیدات دانش بنیان و ... تاکید کرد.

دکتر ابراهیم کوچکی اظهار داشت: با تعامل و همفکری بیشتر، جلسات شورای دانشگاه به صورت ادواری و منظم برگزار شود.

دکتر عباس تقوی اردکانی معاون آموزشی دانشگاه نیز در ادامه نشست، گزارش اقدامات انجام شده در خصوص  مصوبات نشست قبلی را ارائه و پیشنهادت جدید را عنوان کرد.

این گزارش حاکیست: پیشنهادات مطروحه، پس از بحث و تبادل نظر اعضا مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

ساعت : 7:44 -  روز  : یکشنبه  - 16 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :179