برای اولین بار در منطقه کاشان:

کلینیک فوق تخصصی درد در بیمارستان نقوی افتتاح شد

برای اولین بار در منطقه کاشان، کلینیک فوق تخصصی درد با حضور دکتر مهدی رجبی،  فلوشیپ فوق تخصصی درد در بیمارستان نقوی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس بیمارستان نقوی کاشان با اعلام این مطلب گفت: در این کلینیک انواع دردهای حاد و مزمنِ مفصلی، ماهیچه‌ای - استخوانی، سرطانی و سایر انواع دردهای مزمن شامل کمردرد، زانودرد، دردهای ناشی از تنگی کانال نخاعی، آرتروز ستون فقرات، آرتروز گردن، دردهای شانه و لگن، زانو، آرنج، دست و پا، دردهای سرطانی و غیر سرطانی و ... درمان می شود.

دکتر ابوالفضل شجاعی افزود: در کلینیک‌های درد، نخست پزشکانِ فوق‌تخصصِ درد با انجام ارزیابی و معاینهٔ دقیق، علت درد بیمار را شناسایی و سپس تلاش می‌کنند با ترکیبی از درمان‌های دارویی، درد بیمار را کاهش دهند و درصورت نیاز، با تغییر میزان و نوع داروی مصرفی، نتیجهٔ بهتری ایجاد کنند.

لازم به ذکر است: این کلینیک روزهای یکشنبه و سه شنبه در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان نقوی فعال است و درمان‌ها در  اتاق عمل سترون (استریل) با دقت و ایمنی انجام می‌شود.

ساعت : 12:5 -  روز  : یکشنبه  - 12 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :442